De la 1 februarie facturile Telekom nu se mai pot plati la posta

Autor: PLAYTECH
Marti, 23 Ianuarie 2018, ora 11:53
4396 citiri
De la 1 februarie facturile Telekom nu se mai pot plati la posta

Factura Telekom putea fi platita prin Posta Romana. Putea, pentru ca, mai nou, institutia statului nu si-a respectat partea si acum colaborarea se opreste, scriu ceid e la Playtech.ro.

Telekom Romania a anuntat ca opreste contractele cu Posta Romana. Din 1 februarie 2018 nu mai poti realiza plata facturilor aferente contractelor de servicii fixe si mobile. Operatorul sustine ca decizia vine ca urmare a nerespectarii obligatiilor contractuale de catre Posta Romana.

Clientii Telekom Romania beneficiaza in continuare de cele peste 40.000 de puncte de incasare. Acestea reprezinta reteaua proprie de magazine, retele de retaileri, banci partenere, ATM-uri si automate de plati. Totodata, sunt din mediul urban si rural. De asemenea, modalitatile de plata variate precum plata online, pe site-ul companiei, la sectiunea MyAccount, plata prin debit direct, prin internet banking sau mobile banking prin bancile partenere, care ofera aceste servicii.

S-ar putea ca aceasta sa fie o veste proasta pentru clienti care se bazau pe oficiile Postei Romane ca sa plateasca, dar este, de fapt, o veste buna. Arata, inca o data, lipsa de infrastructura utila cetatenilor pe care o pune la dispozitie statul. Posta Romana este depasita si nici schimbarea nu pare sa fie facuta.

Vezi unde mai poti sa platesti de acum factura Telekom

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#Telekom, #Posta Romana , #stiri financiare