Ziare.com

Dobanzi mai mari pentru economiile depuse la Libra Bank

Marti, 02 Septembrie 2008, ora 15:14

   

Dobanzi mai mari pentru economiile depuse la Libra Bank
Libra Bank a majorat dobanzile pe care le plateste la depozite si la cardul de economii Libra Mix pentru populatie si companii, pana la un nivel maxim de 11,5% pe an pentru depozitele in lei, respectiv 6,25% pe an pentru cele in euro, potrivit unui comunicat al institutiei.

Noile dobanzi au intrat in vigoare incepand cu data de marti, 2 septembrie.

Pentru depozitele pe termen scurt si mediu constituite in lei, cu dobanda fixa si plata la scadenta, bonificatiile au crescut cu pana la 1,25 puncte procentuale. In functie de perioada de constituire, dobanzile variaza in prezent intre 10,5% pe an, pentru depozitele la o luna, si 11,5% pe an, pentru depozitele la sase si noua luni.

In cazul depozitelor in euro, cu dobanda fixa si plata la scadenta, Libra Bank a majorat dobanzile cu pana la 1,3 puncte procentuale. In prezent, dobanzile variaza intre 4,8% pe an pentru depozitele la o luna si 6,25% pe an pentru cele constituite pe trei ani.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

In cazul depozitului Partener, cu asigurare de viata la Allianz-Tiriac Asigurari, dobanda s-a majorat la 11,5% pe an, la termen de sase luni, si la 11,25%, pe an, pentru depozitele la termen de un an. Produsul este un depozit in lei, la termen, cu dobanda fixa si plata la scadenta.

In cazul cardului de economii Libra Mix, dobanda a devenit 9,5% pe an, pentru o suma de cel putin 500 de lei pastrata pe card.
Citeste mai multe despre libra bank depozite dobanzi
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 960 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor