Ziare.com

Farmache: Multe companii aduse pe Rasdaq vor ramane la BVB

Joi, 05 Martie 2009, ora 10:59

   

Farmache: Multe companii aduse pe Rasdaq vor ramane la BVB
Presedintele Bursei de Valori Bucuresti (BVB), Stere Farmache, este de parere ca mai mult de 70% din totalul companiilor aduse de pe piata nereglementata vor ramane definitiv pe bursa principala, dupa ce vor intra pentru noua luni la BVB.

Acesta a subliniat ca dupa cele noua luni, aproape 271 de companii de pe piata Rasdaq ar putea ramane pe piata reglementata a BVB dupa indeplinirea conditiilor prevazute in codul Bursei de Valori, informeaza Money Channel.

Consiliul bursei a decis pe 26 februarie sa transmita Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM) lista emitentilor tranzactionati in prezent pe Rasdaq, pentru a fi calificati temporar ca admisi pe BVB.

Stere Farmache sustine ca peste 70% dintre cei care vor fi tranzactionati pe piata reglementata timp de noua luni vor ramane pe piata principala de la Bucuresti.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

"Mi-e greu sa avansez o cifra pentru ca daca avansez un procent atunci probabil ca unii dintre ei se vor gandi ca e loc sa ramana pe sementul Rasdaq. Eu cred ca procentul poate sa depaseasca cu usurinta 70-75%", a declarat Stere Farmache.

Acesta a mai adaugat ca cei care vor ramane pe piata reglementata nu vor plati taxa de admitere la cota bursei.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 559 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor