Articol citit de 5700 ori
Germania a devenit un loc preferat al elvetienilor care doresc sa-si
ascunda castigurile..."
Stupiditatea este totala!
Elvetia are cea mai corecta fiscalitate (10%) din Europa! (cu exceptia Principatului Monaco), in plus cetatenii ei beneficiaza de imunitatea bancara refuzata strainilor! Este inscris in Constitutia Conferderatiei ;)))
Mai degraba, dupa ceea ce citesc aici, germanii profita sa incerce sa fraudeze fiscul german, folosind banci elvetiene, ca si francezii su italienii, de altfel...
Fara sprijinul nelimitat acordat de Banca Nationala Elvetiana monedei Euro... astazi ati fi avut numai dolarul si yuanul!
@MosCraciun: imi explici te rog ce ai vrut sa spui.....
"Fara sprijinul nelimitat acordat de Banca Nationala Elvetiana monedei Euro... astazi ati fi avut numai dolarul si yuanul!"
....cred ca nu stii despre ce vorbesti...tot respectul pentru francul elvetian...o moneda forte, dar exotica...niciodata nu o poti compara cu euro sau dolarul...pur si simplu fiindca trebuie sa te uiti la puterea economica care sta in spatele acestei valute...pur si simplu elvetia este prea mica...niciodata nu va putea prelua rolul euro si dolar...Si bineinteles ca Elvetia sprijina neconditionat euro...si nu are nici un interes ca euro sa slabeasca sau sa se prabuseasca...acest lucru ar avea consecinte grave si pentru Economia Elvetiei...pana la urma este inconjurata de euro.....majoritatea agacerilor depind de euro s.a.m.d. In oricecaz...cu toata simpatia pentru Elvetia...EU fara Elvetia poate....invers nu...
Se face confuzie intre bani facuti in alte parti...
...si "ascunsi" in banci elvetiene sau germane si taxele si impozitele platite pe veniturile si profiturile realizate in acele tari de persoane fizice si juridice. In Elvetia se platesc printre cele mai mari taxe, contributii si impozite. La fel si in Germania unde, pentru ca un medic sa primeasca net 3000 de euro pe luna, cheltuiala salariala este de aproape 9000 de euro.
Paradis fiscal inseamna altceva si anume acele state in care taxele si impozitele pe venituri sunt mici sau inexistente. Mai departe, ce face omul cu banii lui deja castigati si unde ii depune sau ii investeste, este alta problema. Doar elvetienii sau nemtii n-ar fi nebuni sa impoziteze depunerile in banci. Impoziteaza, asa cum este normal, dobanzile realizate de aceste depuneri.