Ziare.com
Romani in Anglia

TransferGo, cel mai ieftin serviciu de transfer de bani de pe piata, ii inspira cu povesti de succes si sfaturi utile pe romanii care lucreaza in Anglia sau care se gandesc sa-si faca un viitor mai bun plecand la munca peste hotare.

Mii de romani aleg lunar sa trimita bani acasa online, direct in conturile bancare ale rudelor sau ale prietenilor si in fiecare zi alte sute li se alatura.

TransferGo ii ajuta pe toti sa fie mai aproape de casa si de cei dragi prin servicii de transfer de bani de pana la 7 ori mai ieftine, iar banii ajung intr-o singura zi lucratoare.

Citeste si tu povesti de succes ale romanilor plecati in Anglia si cele mai bune sfaturi pentru munca peste hotare!

Primiti bani din strainatate?
Banii au circulat intodeauna cu repeziciune, iar economisirea lor reprezinta o permanenta provocare pentru oameni. Tehnologia da o cu totul alta dimensiune vitezei de tranzactionare, in contextul in care banii ajung acum la destinatie in cateva ore.

Chiar si atunci cand trimiteti bani din alta tara aveti motive serioase sa va asteptati la tranzactii rapide si perfect sigure. Trebuie totusi sa optati pentru un instrument financiar de incredere si care sa nu va coste excesiv de mult.

Oamenii au tendinta sa se obisnuiasca nu doar cu binele dar si cu raul, atata timp cat nu stiu ca se poate schimba ceva in bine.

De exemplu, foarte multi ani cei care trimiteau bani peste hotare s-au resemnat cu ideea ca trebuie sa plateasca comisioane mari. Credeau ca cei care se ocupa cu aceste tranzactii au costuri operationale ridicate si ca urmare se justifica taxarea lor.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Evident ca industria remitentelor financiare a propagat aceasta ideea pana cand toata lumea a acceptat-o.

Pe langa comisioanele de transfer mari, diaspora pierde bani si pe un curs valutar nefavorabil de multe ori.

In acest moment insa, chiar si cei mai putini informati oameni au aflat ca exista alternative. Provocarea este aceea de a oferi o minima educatie financiara celor care trimit bani in tara sau in strainatate si continua sa plateasca taxe si comisioane mari.

Bancile sunt cele care efectueaza majoritatea operatiunilor, insa operatorii clasici trimit sume uriase la randul lor. Toti percep comisioane mari, care pot depasi usor 15% in anumite cazuri.

Transferurile de bani online sunt viitorul

Companii precum TransferGo sunt o alternativa mai mult decat rezonabila acestor tranzactii, iar modelul lor de afaceri se bazeaza pe comisioane mici.

Diferentele de bani care ajung la destinatie sunt considerabile si din acest motiv chiar si cei mai reticenti sunt tentati sa le acorde o sansa.

Ideea de a schimba sistemul nu este noua insa in acest moment chiar au instrumentele necesare la indemana pentru a o face.

Din punct de vedere strict financiar, avantajele oferite sunt evidente si lumea s-ar astepta la un exod masiv din partea celor care trimit bani in strainatate spre aceste modalitati de a trimite bani online.

Faptul ca lucrurile evolueaza intr-un ritm mai scazut, este doar o consecinta a faptului ca oamenii sunt rezistenti la schimbare si nu au o educatie financiara minima.

In momentul in care vor fi convinsi de transparenta, siguranta si eficienta noilor metode de transfer de bani, schimbarea va fi totala.

TransferGo ca si alti operatori de plati online inregistreaza cresteri semnificative de la an la an. Cea mai buna parte este ca trendul este ireversibil, iar cei care incearca noile servicii nu se mai intorc la vechiul sistem.

Banii sunt converititi in valuta aleasa intern, fara plata unor comisioane aberante si la un curs de schimb corect. Spre deosebire de banci, ei ofera transparenta maxima.

Consecinta directa este accea ca un client plateste cu 90% mai putin pe comisioane, iar la destinatie ajunge o suma mai mare.


Tanara generatie cu precadere a imbratisat deja noile tehnologii care sunt in deplin acord cu modul lor de viata. Ei inteleg foarte bine cum tehnologia pusa la lucru in folosul individului poate reduce costurile si simplifica tranzactiile. Nici macar nu este nevoie de pregatire economica pentru a intelege avantajele si a le aprecia.

Bancile nu doar ca nu se mai pot impotrivi la nesfarsit acestei revolutii financiare, insa au inceput sa ofere servicii similare. Trebuie sa reduca taxele percepute si sa faca transferul de bani mai repede si intr-un mod mai transparent.

Desi fac progrese in aceasta directie, sunt institutii cu un puternic caracter birocratic, iar asta le impiedica sa fie mai agile si mai flexibile.

Avantajul companiilor din industria Fintech este ca ele au pornit de la o alta premisa si acum doar isi imbunatatesc serviciile.

Daca primiti bani din strainatate si vi se pare ca sunteti taxati prea mult de banci sau operatorii de tranzactii cu cash, sunteti indreptatiti sa credeti asta.

Nu va costa nimic sa incercati ceva diferit si puteti incepe cu o suma mica de test. Veti descoperi singuri avantajele noilor tehnologii precum cele de la TransferGo.

Acest articol face parte din campania TransferGo de informare a romanilor din Anglia. Cu TransferGo, orice roman poate trimite bani cu doar Lire 0.99 comision fix, indiferent de suma, iar banii ajung intr-o zi lucratoare.
Articol citit de 6971 ori
Ti-a placut articolul?
Tweet
Citeste mai multe despre transfer bani strainatate trimite bani strainatate
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor