Ziua Nationala aduce comunitatile de romani din strainatate impreuna

Joi, 15 Decembrie 2016, ora 13:02
1489 citiri
Ziua Nationala aduce comunitatile de romani din strainatate impreuna

Indiferent de nationalitate, Ziua Nationala reprezinta un motiv de sarbatoare iar romanii stiu cu precadere sa se bucure de un astfel de eveniment. In tara, aleg fie sa participe la parada militara, sa o urmareasca la televizor sau pur si simplu sa petreaca timp in compania conationalilor.

Pentru cei care au plecat din tara cu dorinta de a fauri un viitor mai bun, aceste momente au o semnificatie deosebita. Transfer Go nu lasa distanta sa devina un obstacol pentru cei care vor sa se bucure de Ziua Nationala si a organizat un eveniment special.

Pe parcusrul intregii zile, petrecerea s-a tinut intr-un autobuz specific londonez, care s-a plimbat pe cele mai importante strazi ale capitalei. Traseul a inclus obiective majore precum Big Ben, Tower Bridge, London Eye, Westminster si palatul regal. Trecatorii au observat cu siguranta atmosfera festiva ce radia din autobuzul plin cu romani fericiti si pusi pe petrecere.

TransferGo a asigurat nu numai mijlocul de transport dar si fondul sonor, iar cei care au calatorit cu ei s-au bucurat de cele mai populare melodii romanesti. Pentru ca sa se simta cu adevarat ca acasa, organizatorii au adus baloane si stegulete galbene si i-au intampinat pe calatori cu surprize pe intreg drumul. Petrecerea mobila a fost animata si de dansatori, iar punctul culminant al evenimentului a fost un dans sincron perfect executat.

"Transferam cu bucurie" a fost mottoul evenimentului, in conditiile in care TransferGo le ofera clientilor sai un mod simplu si ieftin de a trimite bani in tara. Acesta esta practic motivul principal pentru care majoritatea romanilor plecati la munca in strainatate au ales acest drum. Ziua Nationala este intr-adevar un moment special pentru toti romanii, dar aceste servicii financiare sunt disponibile 365 de zile pe an.

Se intampla frecvent ca romanii sa fie departe de casa de Ziua Nationala a Romaniei, insa in acest an distanta nu a mai contat. Toti cei care au participat la acest eveniment organizat de TransferGo s-au simtit excelent si vor participa cu siguranta si la petrecerile ce vor urma.

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#transfer bani Anglia, #transfer bani strainatate , #tranzactii