Apocalipsa anuntata de un analist: Colapsul dolarului si explozia pretului aurului

Duminica, 08 Decembrie 2013, ora 08:44
8017 citiri
Apocalipsa anuntata de un analist: Colapsul dolarului si explozia pretului aurului
Foto: Beforeitsnews

Bud Conrad, un analist de la Casey Research, o institutie de analiza financiara din Statele Unite, face previziuni apocaliptice asupra dolarului si a evolutiei pretului aurului de pe pietele internationale.

Expertul prognozeaza colapsul dolarului si cresterea uriasa a pretului aurului pana la valoarea de 10.000 de dolari pe uncie.

Aceste previziuni ale lui Bud Conrad au fost facute publicatiei Future Money Trends, citate de Economic Collapse News.

Conrad a explicat faptul ca in timpul vietii sale dolarul va face implozie si o noua moneda va inlocui bancnota verde, ceea ce ar produce cresterea masiva a pretului aurului.

"Vom vedea prabusirea dolarului si cu siguranta aurul va ajunge la pretul de 10.000 de dolari pe uncie", a spus Conrad.

De la colapsul economic din 2007-2008, acesta a avertizat ca dolarul se va prabusi, iar pretul aurului va creste. Desi dolarul s-a devalorizat foarte mult, aurul s-a tranzactionat in jurul valorii de 1.300 de dolari pe uncie.

Cu toate acestea, este inevitabil ca dolarul sa se prabuseasca, deoarece sistemul monetar actual si politica fiscala sunt nesustenabile.

Relaxarea cantitativa, ratele dobanzilor scazute in mod artificial si enorma datorie guvernamentala de 200 de trilioane de dolari, vor duce la colapsul dolarului.

Este foarte dificil de prezis cu exactitate cand se va prabusi dolarul si cand preturile aurului si ale argintului vor exploda.

Cum ar putea americanii sa se protejeze? In afara achizitionarii de metale pretioase, ar fi prudent sa achizitioneze orice activ atractiv.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#colaps dolarul analist financiar, #expert financiar prabusirea dolarului, #prognoza analist explozia aurului , #valuta