Cum poţi câștiga bani din affiliate marketing. Sprijinul financiar pe care ţi-l aduce mediul online

Miercuri, 08 Decembrie 2021, ora 08:30
13839 citiri
Cum poţi câștiga bani din affiliate marketing. Sprijinul financiar pe care ţi-l aduce mediul online
Modalitățile de plată prin care îți poți stabili și monitoriza câștigurile cu affiliate marketing sunt avansate și diverse FOTO Pixabay.com

Visezi cu ochii deschiși la acel job pe care să îl faci de plăcere, alocând doar câteva ore pe zi, și care să îți aducă venituri în timp ce dormi și să vină la pachet cu independență de mișcare.

Practic, să genereze bani pentru tine și tu să fii, undeva, la plaja, într-o ţară exotică, în timp ce cauți cadre luxuriante și inspirație pentru o nouă postare.

Ziare.com îți explică în cadrul rubricii Banii tăi ce reprezintă affiliate marketing (marketing afiliat) și cum poți să câștigi bani dacă ești pasionat de mediul online.

Interesul pentru social-media este de câţiva ani în creștere vertiginoasă iar pandemia de coronavirus a declanșat o explozie pentru dezvoltarea profesională de acasă, stand în fata telefonului mobil sau în fata laptopului. În acest context, affiliate marketing-ul este un instrument foarte bun pentru îndeplinirea acestor obiective.

Cu un număr semnificativ de follow-eri în mediul online poţi să livrezi conținut de impact, scopul tău fiind să promovezi direct sau indirect produsul sau serviciul respectiv. Aceasta presupune să fie un material dedicat, fie o imagine sau un link integrat în site.

Uneori, este suficient să direcționezi publicul către un anumit site, să faci vizibilă o anumită informație sau imagine, să îi convingi să se aboneze la un newsletter, să transmiți un mesaj pe care și-l dorește producătorul etc, dar acestea sunt stabilite și corelate cu obiectivele brandului.

Accesoriile pe care tehnologia le pune la dispoziție, permit să alegi, să creezi sau să personalizezi imaginea unei informații.

Cum se denumesc modalitățile de plată și beneficiile

• pay-per-sale, care reprezintă un comision din fiecare vânzare pe publicul tău o realizează în site-ul brandului, în urma influenței tale;

• pay-per-lead, care înseamnă un comision pe care îl primeșți în urma fiecărei abonări la un newsletter al brandului;

• pay-per-click, care este un comision mai mic, dar mai ușor de realizat deoarece îl primeșți de fiecare dată când publicul doar dă click pe link-ul de interes dintre tine și brand.

Modalitățile de plată prin care îți poți stabili și monitoriza câștigurile cu affiliate marketing sunt avansate și diverse. În esență, affiliate marketing este o idee profitabilă prin intermediul căreia poți câștiga bani.

CEC Bank te învață să fii responsabil cu banii tăi!

Eveniment Quarterly Report

Efectele nedorite ale eliminării facilităților fiscale din IT: ”Îi poate determina pe angajatori să se orienteze către candidații mai tineri”
Efectele nedorite ale eliminării facilităților fiscale din IT: ”Îi poate determina pe angajatori să se orienteze către candidații mai tineri”
Eliminarea facilităţilor fiscale din domeniul IT accelerează o criză deja resimţită pe piaţa muncii, iar competiţia între candidaţi va creşte şi mai mult, arată o analiză realizată...
La cât a ajuns deficitul bugetar după primele opt luni ale anului. Ținta pe anul acesta este de 4,4 la sută din PIB
La cât a ajuns deficitul bugetar după primele opt luni ale anului. Ținta pe anul acesta este de 4,4 la sută din PIB
Deficitul bugetului general consolidat a urcat la 2,65% din PIB după primele opt luni ale anului, la 42,19 miliarde de lei, faţă de 32,98 miliarde de lei, respectiv 2,34% din PIB aferent...
#job, #bani, #plata, #affiliate marketing, #mediul online, #site, #public , #Banca