Investitia in propria sanatate, cea mai profitabila investitie. Cum faci asta

Luni, 12 Iulie 2021, ora 18:15
12983 citiri
Investitia in propria sanatate, cea mai profitabila investitie. Cum faci asta

Cunoastem din studiile realizate in decursul anilor, din exemple personale, cunostinte, familie, faptul ca romanii nu au grija de sanatatea lor si asta pentru ca nu am fost educati in acest sens. Un proverb popular spune ca "boala este mai scumpa decat sanatatea", ceea ce nu inseamna ca sanatatea este "gratuita". Investitia in sanatatea personala este cea mai profitabila investitie pe care o poti face vreodata. De ce si cum?

Ziare.com iti explica, in cadrul rubricii Banii tai, cum poti investi sigur si fara complicatii in sanatatea personala, ceea ce, in timp, iti va oferi si beneficii financiare.

In ultimii 10 ani, studiile cu privire la calitatea vietii ne arata ca interesul pentru propria sanatate a inceput sa creasca in randul cetatenilor romani de varsta medie, dar si in randul tinerilor, care, iata, au devenit mai atenti la ce si cum mananca, sunt mai organizati, isi fac analizele mai des decat parintii, fac miscare si dedica timp pentru recreere, doresc sa se bucure de viata, pleaca des in vacante, toate acestea fiind posibile prin investitii inteligente de timp si bani.

O viata sanatoasa inseamna ca vei trai mai mult si mai bine, inseamna ca vei putea produce mai mult pentru tine si pentru cei de langa tine, vei fi un om satisfacut si te vei putea bucura de tot ceea ce iti poate oferi viata moderna. Cea mai buna cale petru a te bucura de o viata de calitate este de a plasa prioritate 'zero' pe investitii, atat pentru dezvoltarea ta personala, afacerea sau cariera ta, pe investitii de independenta financiara pentru tine si pentru viitorul celor dragi.

Asigurarea de sanatate personalizata ramane o modalitate simpla si sigura in acest sens, oferindu-ti comfortul si siguranta ca nevoile tale sunt complet acoperite, putand beneficia si de acumulare financiara. De asemenea, poti economisi timp si bani prin incheierea diferitelor tipuri de polite de asigurare direct in unitatile pe care le agreezi. Cu acest prilej, poti accesa produsele bancii rapid si convenabil, impreuna cu politele de asigurare oferite de societatile de asigurare partenere. Poti opta, de asemenea, si pentru cadrul de sanatate privat cu acces in orice clinica privata sau pentru cardul de sanatate cu acumulare.

CEC Bank te incurajeaza sa fii responsabil cu banii tai!

Citeste si:
Ce completezi de fapt când introduci codul IBAN. Importanța memorării combinației de cifre
Ce completezi de fapt când introduci codul IBAN. Importanța memorării combinației de cifre
Ai încercat de nenumărate ori să memorezi codul IBAN că să poţi completa rapid atunci când te grăbești, vrei să faci o plată online sau trebuie să completezi rapid un formular care...
Nicușor Dan, după perchezițiile DNA: ”Prima oară a fost mai greu, când m-a sunat la 6 dimineaţa Poliţia să spună că este la Primărie”
Nicușor Dan, după perchezițiile DNA: ”Prima oară a fost mai greu, când m-a sunat la 6 dimineaţa Poliţia să spună că este la Primărie”
Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a făcut joi seară, 20 ianuarie, precizări în legătură cu perchezițiile care au avut loc la sediul instituției. Edilul a declarat că le-a dat...