Barack Obama și soția sa, Michelle, se întorc la Casa Albă: Ce vor face Joe Biden și Jill VIDEO

Miercuri, 07 Septembrie 2022, ora 16:31
3581 citiri
Barack Obama și soția sa, Michelle, se întorc la Casa Albă: Ce vor face Joe Biden și Jill VIDEO
Obama (stânga) și Biden se vor întâlni la Casa Albă FOTO: UPI

Un eveniment mai puțin obișnuit va avea loc la Casa Albă, miercuri, 7 septembrie 2022, când Barack Obama și soția sa, Michelle, se vor întoarce la Washington, pentru o ocazie rară, ce prilejuiește președintelui Statelor Unite, Joe Biden, să fie gazda ceremoniei de dezvelire a portretelor primilor doi.

Președintele Joe Biden și Prima Doamnă a Americii, Jill Biden, îi vor întâmpina pe fostul președinte, Barack Obama și pe soția sa, Michelle, pentru ceremonia oficială, care ar fi trebuit să aibă loc în urmă cu mai mult timp, potrivit UPI.

Vizita lui Oabma va fi prima vizită a sa la Casa Albă din aprilie, când a glumit cu Biden și l-a numit ”vicepreședintele Biden”, în hohote de râs. Să specificăm faptul că Biden a fost vicepreședintele lui Barack Obama, timp de două mandate prezidențiale, iar cei doi au format un parteneriat strâns, așa cum a declarat secretarul de presă al Casei Albe, Karine Jean-Pierre, în timpul conferinței de marți.

Mutare istorică a lui Joe Biden: Lovitură puternică dată Chinei, un plan de 50 de miliarde de dolari pentru America

”Președintele Biden și doamna Biden sunt onorați să-l aibă oaspeți pe fostul președinte Obama și pe fosta Primă Doamnă înapoi la Casa Albă, pentru dezvelirea portretelor lor, care vor fi puse pe pereții Casei Albe pentru totdeauna, ca amintiri ale puterii speranței și schimbare”, a spus Jean-Pierre.

Dezvelirea portretelor oficiale ale lui Obama și soției sale de la Casa Albă este ceva tradițional președinților din America, iar acest lucru ar fi trebuit să se facă cu ani în urmă.

Încercarea lui Biden de a izola Rusia: Președintele SUA se lovește de o mare problemă, apărută acum

De regulă, portretele sunt dezvelite de următorul președinte, dar Donald Trump a refuzat să o facă, în parte din cauza originii sale de partid și în parte, pentru că l-a acuzat pe Obama, fără dovezi, că l-a spionat în timpul campaniei prezidențiale din anul 2016.

Casa Albă deține în prezent portretele fiecărui președinte al Statelor Unite de la George Washington și până astăzi. Astfel, portretele președinților Bill Clinton și George W. Buysh atârnă pe pereții opuși în Grand Foyer.

Eveniment Quarterly Report

Ciobănescul german al preşedintelui Biden a atacat din nou un membru al personalului Secret Service
Ciobănescul german al preşedintelui Biden a atacat din nou un membru al personalului Secret Service
Ciobănescul german al preşedintelui Biden, Commander, a atacat din nou un membru al personalului Secret Service, au declarat marţi oficialii. Cel mai recent astfel de incident a avut loc în...
Volodimir Zelenski anunță „o decizie istorică a Americii”: „Era o fantezie absolută până de curând. Dar va deveni o realitate”
Volodimir Zelenski anunță „o decizie istorică a Americii”: „Era o fantezie absolută până de curând. Dar va deveni o realitate”
Fiecare săptămână sporeşte forţa şi capacităţile Ucrainei, ceea ce înseamnă că fiecare săptămână ne aduce victoria mai aproape, le-a spus ucrainenilor, duminică seara,...
#Barack Obama, #Joe Biden, #Casa Alba, #Obama Biden, #Biden Obama alegeri, #presedinte SUA , #stiri Barack Obama