O tanara inarmata, arestata in fata Casei Albe

Vineri, 21 Noiembrie 2014, ora 19:36
1895 citiri
O tanara inarmata, arestata in fata Casei Albe
Foto: patch.com

O femeie inarmata a fost arestata, joi, in fata Casei Albe, dupa ce presedintele american Barack Obama a tinut un discurs referitor la folosirea puterii sale executive pentru ca aproximativ 5 milioane de imigranti sa nu fie deportati.

Femeia, in varsta de 23 de ani, locuieste in statul Michigan si avea asupra ei un pistol de calibrul 9 mm. Autoritatile au arestat-o in jurul orei 20:00, in timp ce aceasta mergea pe Bulevardul Pennsylvania, in fata Casei Albe, potrivit lui Ed Donovan, purtator de cuvant al Secret Service, scrie Patch.

In plus, autoritatile l-au verificat si interogat si pe barbatul care o insotea, insa acesta a fost eliberat. Potrivit celor de la CBS News, tanara nu cooperezeaza cu autoritatile.

Evacuare de urgenta la Casa Alba: Un intrus a intrat in cladire

Acesta ar fi cel de-al doilea incident petrecut in ultimele zile in jurul Casei Albe. Miercuri, Serviciile Secrete au arestat un barbat in a carui masina se aflau o pusca de vanatoare si munitie.

Bernie Kapheim, in varsta de 41 de ani, din Iowa, a declarat autoritatilor ca "cineva i-a spus ca ar trebui sa vina la Casa Alba, asa ca a condus pana la Washington".

Autoritatile l-au intervievat si au decis ca trebuie sa continue investigatiile deoarece ceva nu este in regula. El a fost acuzat de posesie ilegala de arme de foc.

#tanara arestata Casa Alba, #posesie arme Casa Alba, #Servicii Secrete arestare Casa Alba , #Casa Alba