Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Sfaturi pentru Obama: Arata-i lui Putin ca esti la fel de nebun ca el!

Duminica, 04 Mai 2014, ora 17:49
4744 citiri
Sfaturi pentru Obama: Arata-i lui Putin ca esti la fel de nebun ca el!

Presedintele american Barack Obama a participat la traditionala cina anuala cu jurnalistii, sambata seara, prilej pentru liderul de la Casa Alba sa glumeasca si sa critice presa, dar si sa discute subiecte serioase, pe un ton relaxat.

La dineu au participat jurnalisti, oameni politici si celebritati, printre care si actorul Joel McHale, care nu a ratat ocazia de a-l critica pe Obama si de a-i oferi niste sfaturi indraznete, potrivit CNN.

"Trebuie sa-i arati unui astfel de om ca esti la fel de nebun ca si el. Daca el invadeaza Crimeea, tu invadezi Cancunul (Mexic - n.red.) ", i-a spus actorul lui Barack Obama, referitor la interventia Rusiei conduse de Vladimir Putin in Ucraina.

Obama ameninta Rusia cu sanctiuni si mai dure: E rusinos si de neiertat

McHale a ras si de site-ul HealthCare.gov, dedicat reformei sanitare initiate de Obama.

"Lansarea site-ului a fost un dezastru. A fost atat de rau, incat nici macar nu pot compara cu altceva, pentru ca numele site-ului este folosit acum de cetateni pentru a descrie lucruri rele.

Spun lucruri de genul 'N-ar fi trebui sa mananc sushi, pentru ca am stat apoi toata noaptea pe HealthCare.gov'", a glumit actorul.

Presedintele Obama nu a fost deranjat de glumele sale, ba chiar si-a facut autocritica si si-a recunoscut greselile.

"In 2008, sloganul meu era 'Yes we can.' In 2013, sloganul a fost 'control-alt-delete'", a spus Obama, referindu-se la combinatia de taste apasate atunci cand un computer se blocheaza, eventual din cazua unui site care ruleaza prost.

Scandalul remarcilor rasiste ale lui Donald Sterling. Reactia lui Obama

Obama nu a ratat ocazia pentru a-i critica pe jurnalistii care in restul anului il critica pe el fara incetare.

Celor de la CNN le-a spus ca a trebuit sa mearga pana in Malaezia, ca sa mai apara pe post, cu referire la felul in care a fost acoperit subiectul avionului prabusit in Pacific, iar Administratia Prezidentiala s-a simtit ignorata in ultima vreme.

"Cei de la MSNBC sunt aici. Sunt un pic coplesiti. N-au mai avut niciodata o audienta atat de mare", a mai glumit Obama.

Presedintele american a taxat si postul Fox News. "Trebuie sa recunoasteti ca o sa va fie dor de mine. Va fi mai greu sa-i convingeti pe americani ca Hillary (Clinton - n.red.) s-a nascut in Kenya", a spus Obama, referindu-se la eventuala castigare a alegerilor prezidentiale de catre Hillary Clinton, dar si la campania de presa in care el a fost acuzat ca nu s-a nascut in SUA, deci nu poate fi presedinte.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Obama cina jurnalisti, #Obama bancuri Casa Alba, #Obama glume presa, #Obama Putin Ucraina , #Casa Alba