Michelle Obama, apel catre americani: Beti mai multa apa! (Video)

Sambata, 14 Septembrie 2013, ora 18:04
2315 citiri
Michelle Obama, apel catre americani: Beti mai multa apa! (Video)
Foto: Le Parisien

Coca-Cola, Orangina, Sprite? Nici vorba. Michelle Obama e hotarata sa shimbe proastele obiceiuri alimentare ale americanilor.

De aceea, Prima Doamna a Statelor Unite, campioana in lupta impotriva obezitatii, si-a indemnat, joi, concetatenii sa bea mai multa apa.

Campania sa se intituleaza "Bea un pahar cu apa in plus pe zi". Dar ea are grija sa mentioneze ca, in mare parte, consumul sucurilor dulci sunt responsabile pentru excesul de greutate, scrie Le Parisien

"Daca trebuie sa facem un singur lucru, pentru o viata mai sanatoasa, este simplu. Beti un pahar cu apa in plus pe zi si asta va face diferenta pentru sanatate, energie si starea voastra de spirit", sustine Michelle Obama intr-un comunicat.

Prima Doamna a Statelor Unite, cunoscuta pentru lupta impotriva obezitatii, impreuna cu asociatia sa "Let's Move", a precizat ca va lansa campania (lucru petrecut in cursul zilei de joi) in Watertown (orasul apei) in Wisconsin (nord), alaturi de actrita Eva Longoria.

Un logo special se va afla pe sticlele societatii partenere, 10.000 de fantani publice cu apa vor fi suplimentate, o campanie de fotografii sustinuta pe site-ul youarewhatyoudrink.org si retelele sociale, toate facand parte din respectiva campanie.

Obezitatea este o problema majora de sanatate publica in SUA. Tara, de altfel, in care, astazi, un adult din trei si aproape un copil din cinci sunt obezi.

Pe de alta parte, doua teimi din adulti si o treime din copii sunt fie supraponderali, fie obezi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Americanii își fac Dream Team pentru Jocurile Olimpice de la Paris
Americanii își fac Dream Team pentru Jocurile Olimpice de la Paris
LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant sunt cele trei mari vedete pe care selecţionata masculină de baschet a Statelor Unite se va baza la Jocurile Olimpice de la Paris, din această vară...
Protestele democratice devin imposibil de organizat în trei state din SUA. Ce a decis Curtea Supremă
Protestele democratice devin imposibil de organizat în trei state din SUA. Ce a decis Curtea Supremă
O decizie a Curții Supreme din SUA de a respinge analizarea unui caz interzice practic protestele democratice în mai multe state. O altă curte a decis că organizatorii unui protesc sunt...
#SUA, #Michelle Obama indemn consum apa, #Michelle Obama campanie impotriva obezitatii , #Michelle Obama