Michelle Obama, o Prima Doamna altfel: Momente memorabile cu sotia lui Obama (Video)

Joi, 12 Ianuarie 2017, ora 12:53
10979 citiri
Michelle Obama, o Prima Doamna altfel: Momente memorabile cu sotia lui Obama (Video)
Foto: Facebook/Michelle Obama

Michelle Obama a fost fara doar si poate o altfel de Prima Doamna. A facut sport in public, a interactionat intr-un mod unic cu oamenii si a dat dovada mereu de simtul umorului, chiar si in momente in care alte persoane publice ar fi strambat din nas.

Pentru a marca cei opt ani ca Prima Doamna, CNN trece in revista momente inedite cu Michelle Obama in prim plan.

De exemplu, Michelle Obama a fost invitata in emisiunea britanicului James Corden si a cantat mai multe melodii, printre care "Signed, Sealed, Delivered", a lui Stevie Wonder, dar si pe piesa "Single Ladies", a artistei Beyonce.

Un alt moment cu care sotia lui Obama a iesit in evidenta a fost cand a facut flotari in emisiunea lui Ellen Degeneres.

Nu o singura data, Prima Doamna a Americii a dansat zumba, spre deliciul privitorilor. La un moment dat, Michelle Obama a dansat zumba alaturi de Mario Lopez, cunoscut din serialul "Salvati de clopotel".

Michelle Obama a distrus interviul acordat de un jucator de baschet, dar intr-un mod care a facut inconjurul Internetului la vremea respectiva. De fapt, Prima Doamna doar se bucura ca a reusit sa inscrie un cos.

In 2014, un clip in care Michelle Obama dansa cu o leguma, mai exact un nap, a devenit viral.

Citeste si Cum au crescut fetele lui Barack Obama de cand au venit la Casa Alba (Galerie foto)

CNN a trecut in revista si cateva dintre declaratiile memorabile ale lui Michelle Obama:

"Cand eram de varsta voastra, daca cineva mi-ar fi spus ca o sa fiu Prima Doamna a Americii, i-as fi ras in fata. Asa ca telul meu ca Prima Doamna e sa fiu cea mai buna Prima Doamna care pot fi", a spus Michelle Obama in fata unor elevi.

"Sa fiu Prima voastra Doamna a fost cea mai mare onoare din viata mea si sper ca v-am facut mandri", a spus sotia lui Obama cu ochii in lacrimi.

Trebuie amintit si discursul tinut de Michelle Obama referitor la Donald Trump, cand a spus ca a "inghetat pana in maduva oaselor" cand a aflat de declaratile degradante si misogine pe care republicanul le-a facut in 2005.

Citește și:
Theodor Paleologu: Mi se pare îngrozitor să am de ales între Iohannis, Dăncilă, Barna şi Diaconu
Theodor Paleologu: Mi se pare îngrozitor să am de ales între Iohannis, Dăncilă, Barna şi Diaconu
Politologul Theodor Paleologu a declarat că în anul 2019 s-a simţit umilit, ca român, să aibă de ales între Iohannis, Dăncilă, Barna şi Diaconu pentru un mandat de preşedinte al...
Nicolae Ciucă, vizită în Japonia pentru a participa la funeraliile fostului premier nipon Shinzo Abe
Nicolae Ciucă, vizită în Japonia pentru a participa la funeraliile fostului premier nipon Shinzo Abe
Prim-ministrul Nicolae Ciucă va efectua, în perioada 26-28 septembrie, o vizită la Tokyo pentru a participa la funeraliile de stat organizate în onoarea fostului premier japonez Shinzo Abe....