Michelle Obama si primul sau tweet (Video)

Sambata, 22 Octombrie 2011, ora 17:18
3986 citiri
Michelle Obama si primul sau tweet (Video)
Foto: glittarazzi

YouTube gazduieste de acum un scurt video care infatiseaza cel dintai tweet al Primei Doamne a SUA, Michelle Obama si satisfactia manifestata, odata ce "operatiunea" s-a incheiat cu succes.

Este vorba despre un simplu mesaj prin intermediul caruia Michelle Obama invita toti cetatenii americani sa acorde sprijin familiilor soldatilor aflati in diferite misiuni ce se desfasoara in afara granitelor Statelor Unite, informeaza Webnews.

Dincolo de continutul mesajului, semnificativ este tocmai mijlocul la care Prima Doamna a SUA recurge, pentru a-l transmite populatiei: din fata unui Mac, concentrand informatia intr-un tweet, intreaga oparatiune fiind semnalata pe blogul oficial al Casei Albe.

Totate aceste "detalii", par sa vina de undeva, dintr-o lume aflata atat de departe fata de prafuitele metode de comunicare utilizate de multi dintre politicienii nostri, care refuza cu incapatanare sa inteleaga rolul important pe care tehnologia si dinamica sa il joaca in viata noastra, a tuturor, subliniaza sursa.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Michelle Obama Twitter, #tweet Michelle Obama , #Michelle Obama