Michelle si Barack Obama, mereu indragostiti (Galerie foto)

Sambata, 15 Februarie 2014, ora 19:14
4507 citiri
Michelle si Barack Obama, mereu indragostiti (Galerie foto)
Foto: Journal des Femmes

Zvonul lansat de un paparazzo francez ca Barack Obama ar avea o relatie cu Beyonce, cu 20 de ani mai tanara decat el, s-a raspandit cu viteza luminii pe Internet si in mass-media.

S-ar parea ca nimic nu este adevarat, ba mai mult, Michelle si Barack Obama sunt la fel de indragostiti unul de celalalt.

Journal Des Femmes ofera in imagini dovada iubirii lor.

27 aprilie 2009, Washington

Pe 27 aprilie 2009, Michelle si Barack Obama sunt prezenti la Balul Guvernatorilor de la Casa Alba, ocazie pentru Prima Doamna de a straluci in rochia cu umeri goi, dar si de a-si afisa frumoasele bijuterii.

Sa ne intoarcem cu cativa ani mai in urma. Pe 4 iulie 2007, Iowa De ziua nationala a Americii si in timpul campaniei lui Barack Obama pentru presedintia Statelor Unite, aflata in plina desfasurare, candidatul se bucura de sustinerea sotiei sale, prezenta intotdeauna la toate manifestarile.

8 ianuarie 2008, New Hampshire

Cu cateva luni inainte de aflarea rezultatelor, Barack Obama se arata destul de increzator in fortele sale. De precizat ca publicul este deja cucerit de viitorul presedinte. Inca o data Michelle ii este alaturi, dovedindu-i dragostea sa.

21 aprilie 2008, Pennsylvania

Pentru Barack Obama, inainte de alegerile prezidentiale, o imbratisare din partea sotiei sale pare destul de reconfortanta.

Michelle Obama, sotia discreta a vedetei Barack Obama

4 noiembrie 2008, Chicago

Ales presedinte al Statelor Unite, Barack Obama, dupa discursul sau, intr-un moment tandru, impreuna cu Michelle.

16 iulie 2012, Washington

Cu cateva luni inainte de realegerea sa (al doilea mandat), Barack Obama participa la un meci de basket. Iata-i in tribune pe cei doi soti sarutandu-se sub privirea atenta a publicului spectator. Alaturi de ei se afla Malia, fiica lor.

7 noiembrie 2012, Chicago

Barack Obama, aparent obosit dupa o campanie mult mai dificila decat prima, dar usurat ca a fost reales presedinte. Cuplul a traversat impreuna toate momentele de stres.

9 iulie 2013, Washington

Sub lumina reflectoarelor un nou sarut, de aceasta data cu ocazia celui de-al doilea dineu de la Casa Alba.

20 decembrie 2013, Hawaii

O fotografie mai recenta, cand Michelle si Barack Obama isi petrec vacanta in Hawaii.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Barack Obama Michelle Obama cuplu, #Michelle Obama Barack relatie, #Barack Obama Beyonce , #Michelle Obama
Comentarii