5 lucruri mai putin cunoscute despre Barack Obama

Duminica, 29 Mai 2016, ora 14:38
7891 citiri
5 lucruri mai putin cunoscute despre Barack Obama
Foto: Facebook/Barack Obama

Barack Obama este cel mai puternic lider al lumii de aproape opt ani, insa exista lucruri mai putin cunoscute despre primul presedinte de culoare al SUA. Liderul democrat este singurul presedinte american care a vizitat India de doua ori, insa multe alte lucruri, cel putin amuzante, au scapat din atentia publicului larg.

Presedintele "renegat"

Se pare ca Serviciul Secret - agentia responsabila de protectia presedintelui american si a familiei sale - foloseste nume de cod pentru fiecare membru al familiei prezidentiale, scrie Share America. In timp ce Barack Obama a fost numit de agenti "renegatul", sotia sa se bucura de porecla "renasterea". Malia Obama este numita "stralucirea" de catre barbatii in costum negru, iar mezina familiei este un "boboc de trandafir".

Muncitor din tinerete

Se pare ca Barack Obama a intrat pe piata muncii inca din primii ani ai adolescentei, atunci cand a inceput sa lucreze intr-o gelaterie. Viitorul presedinte se infrupta atat de des din bunatatile casei incat a ajuns sa urasca inghetata.

Afla mai multe despre confesiunile lui Obama - cea mai mare greseala si cea mai mare realizare ca presedinte al Americii

SUA putea sa aiba un presedinte arhitect

Barack Obama isi dorea sa devina un arhitect, insa a renuntat rapid la visul sau atunci cand si-a dat seama ca ii lipseste o calitate esentiala: creativitatea. "A existat un moment in viata mea in care am dorit sa devin arhitect. Insa ma asteptam sa fiu mai creativ decat s-a dovedit, asa ca am intrat in politica", a declarat liderul american.

Obiceiuri proaste

Cand era doar un prezidentiabil cu sperante, Obama a fost intrebat care este cel mai prost obicei de care nu poate sa scape. Viitorul lider american a raspuns ca isi verifica mult prea des telefonul mobil.

Fan Harry Potter

Prima doamna a marturisit ca presedintele este cel mai mare fan al francizei Harry Potter. Obama a citit impreuna cu fiicele sale intreaga aventura a vrajitorului, care se intinde peste nu mai putin de sapte volume.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#Obama curiozitati, #Obama arhitect, #Obama Harry Potter , #presedinte SUA
Comentarii