Barack Obama si Hillary Clinton, interviu - eveniment de ramas bun

Sambata, 26 Ianuarie 2013, ora 10:15
3549 citiri
Barack Obama si Hillary Clinton, interviu - eveniment de ramas bun

Presedintele american Barack Obama si secretarul de stat Hillary Clinton vor aparea intr-un interviu difuzat, duminica, la emisiunea "60 minutes", de la postul american CBS News.

Interviul comun cu cei doi lideri americani a fost realizat vineri, iar USA Today noteaza ca speculatiile legate de viitorul politic al lui Hillary Clinton se vor intensifica odata cu aceasta aparitie televizata impreuna cu Barack Obama.

Una dintre posibilele intrebari pentru viitorul fost secretar de stat Hillary Clinton este daca va candida la functia de presedinte al tarii, in anul 2016.

USA Today scrie ca telespectatorii n-ar trebui sa se astepte la un raspuns definitiv, insa va fi interesant de vazut cum se va descurca secretarul de stat cu acest subiect.

O alta tema de discutie probabila va fi felul in care Administratia Obama a gestionat situatia atacurilor din 11 septembrie 2012, de la consulatul american din Benghazi, Libia, cand ambasadorul american Christopher Stevens si-a pierdut viata, impreuna cu alti trei membri ai misiunii diplomatice americane.

Clinton va parasi postul de secretar de stat de indata ce Senatul american il confirma pe succesorul sau, John Kerry, eveniment asteptat sa aiba loc saptamana viitoare. Fosta Prima Doamna a depus marturie, miercuri, in cazul atacurilor de la Benghazi.

Intr-un spot Tv, Obama o numeste pe Clinton unul dintre "cei mai buni secretari de stat pe care i-am avut".

"Am vrut doar sa am sansa sa va multumesc public, deoarece cred ca Hillary Clinton va ramane in istorie ca unul dintre cei mai buni secretari de stat pe care i-am avut", a spus presedintele american.

Telespectatorii "60 minutes" remarca faptul ca acesta este primul interviu comun pe care presedintele l-a dat unei televiziuni americane impreuna cu altcineva decat cu Prima Doamna, Michelle Obama.

Interviul va fi difuzat duminica seara, la ora 19.00, ora locala.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Barack Obama interviu comun Hillary Clinton, #Obama interviu Clinton, #Hillary Clinton candidat presedintie , #presedinte SUA