Beyonce va canta la investirea lui Barack Obama

Miercuri, 09 Ianuarie 2013, ora 12:10

   

Beyonce va canta la investirea lui Barack Obama
Beyonce si Kelly Clarkson, precum si chitaristul James Taylor, vor canta la investirea in functie a presedintelui american Barack Obama, pe 21 ianuarie.

Cei trei vor interpreta cantece patriotice, cu ocazia inaugurarii celui de-al doilea mandat de presedinte al lui Obama, noteaza USA Today.

Beyonce, care va canta si la pauza Super Bowl, din luna februarie, va interpreta imnul national, in timp ce Taylor, icoana folk-rock a anilor '70, va canta "America the Beautiful".

Nu in ultimul rand, Kelly Clarkson, castigatoarea primei editii a emisiunii "American Idol", in anul 2002, va canta "My Country, 'Tis of Thee", cantecul care are versuri diferite insa acelasi ton cu imnul national britanic.

La prima investire a lui Barack Obama, in 2009, diva muzicii soul, Aretha Franklin, a fost cea care a fost invitata pentru a canta.Ceremonia publica de depunere a juramantului va avea loc pe scarile Capitoliului, atunci cand Barack Obama se va adresa unei multimi care ar putea sa depaseasca un milion de persoane. Presedintele american va depune oficial juramantul la Casa Alba, pe 20 ianuarie.

In anul 2009, aproximativ 1,8 milioane de persoane au urmarit instalarea in functie a primului presedinte american de culoare.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 967 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor