Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Cele mai admirate personalitati ale lumii: Papa il bate pe Obama, la el acasa

Luni, 13 Ianuarie 2014, ora 09:24
3750 citiri
Cele mai admirate personalitati ale lumii: Papa il bate pe Obama, la el acasa
Foto: Reuters

Bill Gates, Barack Obama si Vladimir Putin sunt cele mai admirate personalitati din intreaga lume, arata rezultatele unui sondaj publicat recent.

Sondajul, realizat de YouGov, arata ca fondatorul Microsoft, Bill Gates, este cea mai admirata personalitate din lume, acesta obtinand peste 10% din voturi la nivel mondial. Gates este urmat la mica distanta de Barack Obama, cu 9,2% din preferintele respondentilor.

Pe pozitia a treia se afla presedintele Rusiei, Vladimir Putin, cu 3,8% din voturi.

In topul celor mai admirate 30 de personalitati din lume se mai regasesc Papa Francisc, afaceristul american Warren Buffet, Dalai Lama, fotbalistii Lionel Messi si Cristiano Ronaldo, Regina Elisabeta, Angela Merkel sau Angelina Jolie.

La realizarea sondajului au participat aproape 14.000 de persoane din 13 state ale lumii: Marea Britanie, Franta, Germania, Rusia, SUA, Australia, Pakistan, Indonezia, India, China, Egipt, Nigeria si Brazilia.

Cea mai admirata persoana din Statele Unite ale Americii este Papa Francisc, cu peste 21% din voturi, urmat de Barack Obama, care a obtinand doar jumatate din voturile acestuia. Pe locurile urmatoare se regasesc Billy Graham, George Bush si Bill Gates.

Francezii ii apreciaza cel mai mult pe Papa Francisc si Barack Obama, ambii cu cate 12,7% din voturi, acestia fiind urmati de fostul presedinte Nicolas Sarkozy, Dalai Lama si de Marine le Pen, lidera partidului de extrema dreapta Frontul National.

In Rusia, presedintele Putin a fost votat drept cea mai admirata persoana, fiind urmat de Bill Gates, Angelina Jolie si Angela Merkel. Fostul agent al NSA, Edward Snowden, aflat in prezent in exil pe teritoriul Rusiei, s-a clasat pe locul 10 in acest clasament.

In China, Gates i-a devansat pe Barack Obama si presedintele Xi Jinping, in timp ce in Indonezia oamenii i-au votat pe Barack Obama, Cristiano Ronaldo si Lionel Messi.

Situație nemaiîntâlnită la Vatican. Papa a renunțat în ultimul moment la predica din Duminica Floriilor
Situație nemaiîntâlnită la Vatican. Papa a renunțat în ultimul moment la predica din Duminica Floriilor
Papa Francisc a sărit în ultimul moment peste citirea omiliei sale în timpul slujbei din Duminica Floriilor la care asistau zeci de mii de oameni în Piaţa Sfântul Petru, dar a continuat să...
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
#top personalitati admirate, #Barack Obama Vladimir Putin, #Papa Francisc, #clasament personalitati, #Bill Gates fondator Microsoft , #presedinte SUA