Destinul incredibil al lui Obama (Galerie foto)

Marti, 06 Noiembrie 2012, ora 11:52
10399 citiri
Destinul incredibil al lui Obama (Galerie foto)
Foto: L\'internaute

Barack Hussein Obama a fost ales presedinte al Statelor Unite ale Americii in 4 noiembrie 2008, castigand impotriva republicanului John McCain. Obama a fost primul presedinte afro-american al primei puterii mondiale, iar alegerea sa a adus un val imens de speranta pentru o schimbare radicala a SUA.

La finalul primului mandat, ale carui puncte culminante au fost asasinarea lui bin Laden in Pakistan, reforma in sanatate - numita si "Obamacare" - si eforturile intense, dar fara rezultate spectaculoase, pentru crearea de locuri de munca si redresarea economiei americane grav afectate de criza economica, intrebarea tuturor este daca Obama a adus speranta sau a dezamagit.

Obama se afla acum in fata unui candidat republican foarte puternic si se lupta pentru un nou mandat. Dincolo de aceasta, Obama, laureat al premiului Nobel, va ramane in istorie, fie ca va castiga, fie ca nu al doilea mandat, scrie L'Internaute.

Destinul sau este unul incredibil, iar cele cateva imagini inedite din copilaria si tineretea presedintelui sunt o dovada in plus a faptului ca in America totul este posibil.

Obama este fiul unei tinere albe si al unui ambitios african. Copilul Obama la mare, impreuna cu bunicul matern.

Mama lui Obama, Stanley Ann Dunham, intr-o fotografie din 1960, putin inainte de casatoria cu tanarul student kenyan Barack Obama Senior. Cei doi s-au despartit doi ani mai tarziu, cand copilul Obama avea mai putin de doi ani.

Barack Obama copil, in bratele mamei sale. Nascut la 4 august 1961, cel de al 44-lea presedinte al Americii a spus mereu despre sine ca este un idealist exigent.

In 1967 mama sa s-a recasatorit cu un student indonezian, Lolo Soetoro. In 1971 vine pe lume sora vitrega, Maya.

Absolvent de Harvard, Obama este imbratisat de bunica sa materna. Alaturi de el, bunicul matern.

Una din primele fotografii ale cuplului Obama, facuta de Craciun, in 1989. Cei doi s-au casatorit in octombrie 1992.

Familia Obama, la botezul mezinei. Presa comenteaza faptul ca nasterea celui de al doilea copil a readus linistea familiei Obama, dupa ce cei doi, Barack si Michelle, au fost la un pas de divort.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#alegeri prezidentiale SUA, #Barack Obama presedinte SUA, #Obama reforma sanatate , #presedinte SUA
Comentarii
Poza tr2006
tr2006
rank 5
Sistemul i-a oferit sanse si el le-a folosit foarte bine