Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Obama, discurs de sustinere a lui Hillary Clinton: Trump ofera doar sloganuri si frica! (Video)

Joi, 28 Iulie 2016, ora 10:33
2509 citiri
Obama, discurs de sustinere a lui Hillary Clinton: Trump ofera doar sloganuri si frica! (Video)
Foto: captura video Youtube

Presedintele Barack Obama a sustinut un discurs, miercuri seara, la conventia nationala a democratilor, prilej cu care si-a reafirmat sprijinul pentru candidatul partidului la alegerile prezidentiale, Hillary Clinton.

Liderul de la Casa Alba si-a concentrat discursul nu doar pe sustinerea fostului sau secretar de stat, ci si pe critici la adresa contracandidatului republican, Donald Trump.

"Nu cautam sa fim condusi", a spus Obama, cu referire la Trump, despre care spune ca "ofera doar sloganuri si frica", relateaza ABC News.

"El pariaza ca, daca sperie destui oameni, ar putea obtine destule voturi pentru a castiga alegerile. Acesta este un alt pariu pe care Donald Trump il va pierde. Nu suntem un popor fragil sau inspaimantat. Puterea noastra nu vine de la un auto-proclamat salvator care promite el singur ca poate restaura ordinea.

(...) America este deja grozava. America este deja puternica. Si va promit ca puterea noastra si maretia noastra nu depind de Donald Trump", a adaugat presedintele american, cu referire la sloganul acestuia - "Make America Great Again!".

Barack Obama l-a caracterizat in continuare pe candidatul republican, vorbind despre calitatile sale de om de afaceri.

"Isi spune om de afaceri, ceea ce este adevarat, insa trebuie sa spun ca eu cunosc multi oameni de afaceri care au atins succesul fara sa lase in urma procese si angajati neplatiti si oameni care se simt inselati", a subliniat liderul de la Casa Alba.

Acesta a laudat-o pe Hillary Clinton, cerandu-le americanilor sa o sustina la alegerile ce vor avea loc peste ceva mai mult de trei luni.

"Pot sa spun cu incredere ca nu a fost niciodata un barbat sau o femeie mai calificat decat Hillary Clinton sa fie presedinte al Statelor Unite ale Americii", a mai declarat Obama.

Hillary Clinton a fost desemnata oficial candidatul democratilor la Presedintia SUA, iar conventia partidului va lua sfarsit joi.

De asemenea, peste 100 de staruri americane au semnat o scrisoare deschisa impotriva lui Donald Trump.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Barack Obama declaratii Trump, #Obama sustinere Hillary, #Obama conventie democrati , #presedinte SUA