Obama, mesaj pentru Statul Islamic: Nu veti gasi niciun refugiu, va vom gasi (Video)

Joi, 18 Septembrie 2014, ora 19:09
3517 citiri
Obama, mesaj pentru Statul Islamic: Nu veti gasi niciun refugiu, va vom gasi (Video)

Presedintele american Barack Obama a venit cu o noua amenintare la adresa Statului Islamic, dupa ce jihadistii au avertizat ca lupta abia a inceput.

"Daca amenintati America, nu veti gasi niciun refugiu, va vom gasi in cele din urma", a notat pe Twitter Barack Obama.

Obama a precizat, insa, ca acest razboi nu va fi al Americii, iar trupele americane care s-au dus in Irak doar vor oferi asistenta si antrenament militarilor de acolo, iar acestia din urma vor lupta, aceasta fiind o solutie mult mai eficienta in viziunea liderului SUA.

Astfel, asistam la un dialog furtunos intre SUA si extremistii de la Statul Islamic, prin intermediul site-urilor de socializare, dupa ce militantii ISIL au publicat marti o inregistrare prin care, aparent, raspund promisiunii lui Barack Obama de a "degrada si distruge" gruparea.

Statul Islamic raspunde amenintarii lui Barack Obama: Lupta abia a inceput (Video)

Lansat de centrul media Al Hayat, care a difuzat si intregistrarile cu decapitarile, noul videoclip, ce are o durata de 52 de secunde, cuprinde secvente cu explozii in slow-motion, luptatorii care trag cu mitralierele, flacari si masini aruncate in aer de bombe, iar pe fundal se aude o muzica apocaliptica.

In plus, in filmulet apare si Barack Obama care declara ca trupele americane nu se vor intoarce in Irak. Exista si un cadru cu fostul presedinte George W. Bush dupa invazia din Irak, dar si faimosul banner "Misiune Indeplinita".

In aceasta inregistrare nu vorbeste nimeni, iar la final pe ecran apar cuvintele "Flacarile Razboiului: Lupta abia a inceput", urmate de mesajul "va urma".

De asemenea, un sustinator al Statului Islamic a amenintat ca jihadistii vor comite atentate asupra Americii si aliatilor sai, daca acestia continua sa atace militar membrii grupului care a pus stapanire pe suprafete importante din Siria si Irak.

America, amenintata cu atacuri ale Statului Islamic: Intervine in afacerile altor popoare

Amenintarea a venit ca raspuns la anuntul de saptamana trecuta al Statelor Unite, care au afirmat ca sunt pregatite sa extinda loviturile aeriene impotriva luptatorilor Statului Islamic din Siria.

Obama declara razboi jihadistilor din Siria: Vom urmari teroristii oriunde s-ar afla

Mai mult, in cadrul unui discurs de politica externa, Barack Obama a vorbit despre o campanie impotriva Statul Islamic, promitand ca ii va urmari pe militantii ISIL oriunde acestia s-ar afla, pentru a degrada si, in final, distruge gruparea terorista din Siria si Irak.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Barack Obama Stat Islamic, #Barack Obama islamisti, #SUA Stat Islamic , #presedinte SUA
Comentarii
Poza yocosmi
yocosmi
rank 5
Muftiul Hahamericii, Hussein Barack Osama a vorbit si deci a zis: