Obama, tentat cu marijuana intr-un bar. Cum a reactionat presedintele (Video)

Miercuri, 09 Iulie 2014, ora 20:58
10008 citiri
Obama, tentat cu marijuana intr-un bar. Cum a reactionat presedintele (Video)

Un barbat i-a oferit marijuana presedintelui american Barack Obama, marti seara, intr-un bar din Denver, Colorado.

"Vreti asa ceva?", l-a intrebat barbatul pe liderul Statelor Unite ale Americii, potrivit CNN.

Presedintele a ras, insa a refuzat politicos oferta barbatului.

Nu este pentru prima oara cand cineva ii ofera marijuana presedintelui american intr-un loc public, potrivit sursei citate.

Avand in vedere ca intamplarea s-a petrecut in statul Colorado, unde consumul de marijuana a fost recent legalizat, nimeni nu il poate trage la raspundere pe cel care i-a facut oferta lui Obama.

Obama: Marijuana nu e mai periculoasa decat alcoolul

Presedintele american nu este strain de consumul acestei plante halucinogene, el insusi recunoscand in trecut ca a consumat marijuana pe vremea cand era in liceu.

Totusi, desi a spus ca marijuana este mai putin periculoasa decat alcoolul, Obama a declarat ca nu le-ar recomanda fetelor sale sa o consume.

"Asa cum se stie, am fumat marijuana in tinerete si consider ca este un obicei prost si un viciu, nu foarte diferit de tigarile pe care le-am fumat in mare parte a vietii mele adulte. Nu cred ca este mai periculos decat alcoolul. Nu este ceva ce incurajez si le-am spus fiicelor mele ca eu cred ca este o idee proasta, o pierdere de timp si un obicei nu foarte sanatos", a spus, in ianuarie, presedintele Statelor Unite.

Citeste si:
Paznicul Constituției și judecata cu dublă măsură
Paznicul Constituției și judecata cu dublă măsură
Citim deseori în presă că partidele de dreapta nu au reușit să aibă o Curte Constituțională care să le fie „favorabilă“. Curtea Constituțională a României este din nou în...
Marcel Boloș, numit ministru al Cercetării. Klaus Iohannis a semnat decretul
Marcel Boloș, numit ministru al Cercetării. Klaus Iohannis a semnat decretul
Preşedintele Klaus Iohannis a semnat vineri, 28 ianuarie, decretul privind numirea lui Marcel Boloş în funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, a informat...