Celebrul primar din Toronto, mai apreciat decat Obama

Luni, 25 Noiembrie 2013, ora 13:12
4118 citiri
Celebrul primar din Toronto, mai apreciat decat Obama
Foto: Voice of Russia

Rob Ford, primarul din Toronto care a ajuns in atentia presei internationale dupa ce a fost surprins fumand o pipa cu cocaina si a amenintat cu moartea o persoana, se bucura de o apreciere mai mare decat cea a presedintelui SUA, Barack Obama.

Un sondaj recent arata ca, in pofida imaginii din ultima vreme, 42% dintre cetatenii din Toronto sustin masurile luate de primar de-a lungul mandatului sau, procentul fiind mai mare decat cel inregistrat de Obama in Statele Unite.

O cercetare Gallup din aceasta luna arata ca doar 37% dintre americani aproba masurile luate de presedintele american, scrie The Independent.

Primarul din Toronto, filmat cand se drogheaza - refuza sa demisioneze

Cu toate acesta, sondajul, realizat pe un esantion de 1049 de persoane cu drept de vot din cel mai mare oras al Canadei, arata ca 60% dintre respondenti considera ca primarul ar trebui sa isi dea demisia, chiar daca sustin masurile luate in timpul activitatii sale.

Rezultatele sugereaza ca Ford inca ar avea sanse la un nou mandat daca va decide sa candideze la viitoarele alegeri din 2014, 33% dintre locuitorii din Toronto declarand ca ar vota pentru el.

https://ziare.com/international/canada/celebrul-primar-din-toronto-s-a-imbatat-si-a-amenintat-ca-va-comite-o-crima-1266820

De cealalta parte, votantii lui Barack Obama isi pierd increderea in acesta mai ales dupa problemele aparute la platforma online extrem de costisitoare a noului program de sanatate.

In timp ce doar 40% dintre americani sustin ca mai au incredere in el, 53% dezaproba politicile adoptate de Obama, mai arata cercetarea Gallup.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#primar Toronto Canada, #Rob Ford primar, #incredere Barack Obama , #stiri Barack Obama