Ziare.com

Obama si Medvedev au semnat tratatul START 2

de Valentin Dimitriu
Joi, 08 Aprilie 2010, ora 14:05

   

Obama si Medvedev au semnat tratatul START 2
Barack Obama si Dmitri Medvedev au semnat, joi, la Praga, noul tratat START 2 de reducere a arsenalelor nucleare ale Statelor Unite si Rusiei.

Cele mai mari puteri nucleare ale lumii s-au angajat astfel, prin parafele lui Obama si Medvedev, sa-si reduca cu aproximativ 30% arsenalele nucleare, potrivit CNN.

Tratatul semnat de cei doi presedinti trebuie sa fie votat si de Congresul american, respectiv de Duma de Stat, de la Moscova, pentru a intra in vigoare.

Barack Obama asigura ca START nu va schimba relatiile SUA cu Europa

Intalnirea istorica dintre Barack Obama si Dmitri Medvedev a avut loc, joi, in Sala Spaniola a Castelului Praga, resedinta presedintilor Cehiei.

Dupa intalnirea cu Medvedev, Barack Obama va participa la un dineu oficial in compania sefilor de stat sau de guvern din 11 tari, printre care se numara si presedintele Traian Basescu.

Traian Basescu pleaca la Praga si ia cina cu Obama
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2126 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
8 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Semnarea tratatului este o greseala pentru America

In primul rand, reducerea nu este semnificativa pentru a schimba datele esentiale ale echilibrului nuclear strategic.

America obtine doar credibilitatea morala de a cere oprirea proliferarii nucleare, iar Rusia obtine economii semnificative in mentinerea arsenalului ei nuclear.

Dar credibilitatea morala nu va impiedica Iranul cu nimic sa isi continue programul nuclear, iar economiile Rusiei se vor materializa in re-inarmarea conventionala folositoare in razboaiele de tip Georgia. De fapt rusii obtin o infuzie de bani in armata cu care vor santaja si mai bine vecinii apropiati.

 

Obama e musulman

A facut ce face un bun musulman, adica sa distruga armata.
A nationalizat General Motors numai pt a opri toate cele 6 divizii de armament greu si blindate. US nu mai produce nici un singut tanc macar, TAB si alte asemenea.
Vrea sa dezarmeze si sa dea acces la pozitia submarinelor. Pe de alta parte incurajeaza inarmarea Iranului, Korea de Nord.
Vrea sa dea drumul la destrabalare in armata si sa o faca din ghei si toate formele de boulan-gii.
Ce face mamelucu e bine planificat. Un jeg

 

@tractoristu - "e bine planificat"

Si cine planifica? Ca doar Obama nu e tractorist la CAP sa doseasca de capul lui cate un sac cu cartofi sau o canistra cu motorina! Vezi ca e cu bataie lunga...
Sper sa nu se ajunga cu oprirea si la F-35.

Toarasi, io vam spuso de multe ori de la aceasta inalta tribuna a ziare.com! Imperalistii astia ie pa felie unii cu altii ! Iei sa preface ca sa cearta si sa impaca si prostii ca noi crede!

Iei vor sa imparteasca din nou lumea asta intre iei!
Iar toarasu ala bine crescut ie cam periculos, ca nu stii ce ganduri ascunse are!

Ca americanii astia, dupa ce nea lasat 20 de ani sa vada de ce sunt in stare gubernatorii astea care nea condus, cred ca o sa zica ducetiva sa nu va mai vad! Ca nu meritati sa nencurcam cu voi!

Si atuncea navem decat sa cerem ajutor la fratii nostri chineji!
Ca iei nu stiu cum dracuau facut dei au la mana pe americani!
Ca americanii au luat bani de la chineji acu cativa ani si nu mai au acu bani ca sasi plateasca somerii si pensionarii lor, da sa mai dea si datoria la chinezi!

Ie belea mare si cred ca sa lasa cu scandal!
Daia zic io ca acu ie momentu sa plangem dupa ajutor!
Sa ne dea si noo fratii nostri chineji, vro suta doo de avioane, vro 5-6 sumarine, vro 20-30 de vaporase delea de mai avem noi la Mangalia, delea de fac valuri mari!
Apoi doctori, judecatori si militieni neaparat! Ca fara astia nu ne descurcam!

Iar noi sa le dam lor fotbalisti ca destia avem destui si nici nu produc bunuri materiale.

Traiasca poporul frate chinez!
Traiasca saracul popor roman!

Jos mafihotii si malagambistii!

Traiasca Mache Psderie
Vice
Asociatia de Hingheri No.5 Buc.

"E MINA JIDANILOR!"

Coincidentă sau nu, mai toate organismele financiare mondiale sint conduse de evrei. Dorinta evreilor de a conduce finantele lumii se poate regăsi in ambitia de a conduce finantele fiecărui popor in parte, ale fiecărei natiuni sau ale fiecărui stat, astfel incit să se constituie intr-o oligarhie dominantă, intr-o aristocratie a banului sau, mai nou, a tuturor valorilor mobile. Este un fapt cunoscut că Banca Federală a Statelor Unite ale Americii, care are rolul de bancă de emisie a monedei nationale, dolarul american, este formată din bănci evreiesti, precum Băncile Rothschild din Londra sau Paris.Romania, din păcate, din cauza politicilor antinationale duse de actuala putere, in frunte cu Traian Băsescu, a căzut si ea in capcana acestei oligarhii mondiale evreiesti, pierzindu-si astfel independenta. De pe vremea lui Cuza nu s-a mai intimplat ca finantele tării să fie controlate asa cum sint controlate in prezent de oamenii marii finante mondiale. In cazul Ţărilor Romane, crearea unei bănci centrale sub controlul "fiilor lui Israel" a reprezentat o preocupare permanentă a organizatiilor evreiesti. Incepind cu anul 1866, la Bucuresti, in urma actului de concesiune semnat de domnitorul Alexandru Ioan Cuza, s-a infiintat de către evreii englezi si francezi Banca Romaniei.

Obama: Evreu după mamă( America) si musulman după tată (Kenia)

.

nu mai vorbim de faptul ca o parte a evreilor "modiali" cred ca yehova

le-a promis ce-a dea doua imparatie aici ...in romania! si probabil ca de aici vine vorba "frumosa tara romania, pacat ca e locuita" ... daca stai stramb(ca basescu) si gandesti drept iti dai seama ca romanii sunt atacati pe toate planuri...nu cu arma ...dar suntem exterminati sistematic...(pentru cei care acum sunt suparati pe mine ca ma iau de basescu , va explic...) prin asa zisele reforme ni se distruge Sanatatea si Educatia...doua elemente esentiale ale unei societati si care privesc in mod esential viitorul unei natiuni ! mai vreti sa va spun cum suntem otraviti cu "initium"?

hai traian repede...ca pierzi

LICURICIUL !!!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor