Un bărbat de 46 de ani a murit după ce s-a aruncat de la etajul 3 al Spitalului Județean Slatina

Sambata, 22 Aprilie 2023, ora 19:09
2150 citiri
Un bărbat de 46 de ani a murit după ce s-a aruncat de la etajul 3 al Spitalului Județean Slatina
Spitalul Județean Slatina FOTO Gazeta Oltului

Un bărbat de 46 ani s-a aruncat sâmbătă, 22 aprilie, de la fereastra salonului în care era internat, la Spitalului Județean de Urgență Slatina.

Pacientul era internat de două zile în secția Medicală din cadrul spitalului, într-un salon aflat la etajul al treilea. El s-a aruncat de la etaj după ce a reușit și se dezlege.

Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe, unde a fost resuscitat și intubat. A suferit însă un al doilea stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvat.

Pacientul, care suferea de etilism cronic, era domiciliat în localitatea Mărunței, din județul Olt, și, conform primelor date, nu a lăsat pentru contact datele vreunei rude.

”E vorba de un pacient în vârstă de 46 ani, care a avut multiple internări la noi, cu ciroză hepatică, cu encefalopatie. S-a internat în data de 20, a fost destul de agitat în cursul zilei de astăzi, din ce am înțeles de la colegii mei, ca urmare a acestei agitații psihomotorii a fost contenționat”, a declarat pentru Adevărul directorul medical al spitalului slătinean, medicul Florin Popa. Acesta a explicat că pacienții aflați într-o asemenea stare (pacientul se afla în sevraj) sunt contenționați pentru a nu-și face rău singuri, dar și pentru a nu răni personalul medical. ”Nu puțini pacienți au fost care au sărit la gâtul asistenților sau al medicilor”, a mai spus directorul medical.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a anunțat că a fost sesizat, sâmbătă, în jurul orei 13.50, prin apel 112, despre faptul că o persoană se află întinsă pe sol în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.

”Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din comuna Mărunţei, judeţul Olt, ar fi căzut de la etajul 3 al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. În urma evenimentului, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind constatat decesul”, a arătat sursa citată.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un bărbat s-a spânzurat după ce și-a dat foc casei. Unde a avut loc tragedia
Un bărbat s-a spânzurat după ce și-a dat foc casei. Unde a avut loc tragedia
Un bărbat de 44 de ani a fost găsit de pompieri spânzurat în timp ce interveneau, în noaptea de duminică spre luni, 15 aprilie, pentru stingerea incendiului care cuprinsese casa acestuia din...
O astroloagă speriată de eclipsă şi-a ucis partenerul, şi-a aruncat copiii din maşină și s-a sinucis: ”Apocalipsa e aici”
O astroloagă speriată de eclipsă şi-a ucis partenerul, şi-a aruncat copiii din maşină și s-a sinucis: ”Apocalipsa e aici”
O astroloagă americană obsedată de eclipsa care a avut loc luni, deasupra Statelor Unite, şi-a înjunghiat mortal partenerul şi şi-a aruncat cele două fiice din maşină în timp ce aceasta...
#barbat aruncat etaj spital, #pacient mort, #sinucidere, #spitalul judetean slatina , #sinucideri