Cine este principalul suspect în cazul bărbatului decapitat din Botoșani. Probele incriminatorii găsite în casa acestuia

Duminica, 22 Ianuarie 2023, ora 12:12
5227 citiri
Cine este principalul suspect în cazul bărbatului decapitat din Botoșani. Probele incriminatorii găsite în casa acestuia
Autoritățile au reținut un suspect în cazul crimei din Botoșani FOTO Unsplash

Anchetatorii au reținut un suspect în cazul bărbatului de 57 de ani găsit decapitat în propria curte, într-un sat din Botoșani, sâmbătă, 21 ianuarie. Este vorba despre nașul de cununie al victimei.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Valeriu Chihaia, a declarat că, în urma percheziţiilor efectuate la locuinţa acestuia, au fost identificate mai multe haine şi o pereche de încălţăminte care erau pline de sânge.

„La locuinţa individului s-au găsit obiecte vestimentare purtătoare de sânge, inclusiv încălţămintea care ar fi lăsat urme la faţa locului. Se va face o expertiză a acestora, dar la prima observaţie sunt mari şanse să fie vorba de aceeaşi pereche de încălţăminte”, a afirmat Chihaia.

Anchetatorii susţin că la faţa locului au fost găsite un hârleţ şi o toporişcă, care ar fi fost folosite la decapitarea victimei. Din primele informații, cei doi ar fi băut și, după o ceartă, s-ar fi ajuns în cele din urmă la crimă. Victima locuia singură, iar cadavrul a fost descoperit de fratele său, care venise în vizită.

„Concluziile medico-legale vor stabili dacă bărbatul mai era în viaţă la momentul tăierii capului”, a adăugat Valeriu Chihaia.

#barbat decapitat, #crima botosani, #suspect retinut , #eveniment