Bărbat din Olt, înjunghiat de soție pe care a agresat-o. Amândoi au ajuns la spital

Duminica, 26 Martie 2023, ora 13:50
1964 citiri
Bărbat din Olt, înjunghiat de soție pe care a agresat-o. Amândoi au ajuns la spital
Un echipaj medical a sosit la locul incidentului FOTO expressdebanat.ro

Un scandal a avut într-o familie in Olt, după ce un bărbat şi-a agresat soţia, iar apoi femeia l-a înjunghiat, cele două persoane fiind transportate la spital.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a anunţat, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii au fost sesizaţi sâmbătă seara, 25 martie, cu privire la faptul că un bărbat, din comuna Curtişoara, ar fi fost înjunghiat de către o femeie, în timp ce se afla la domiciliul său.

„Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că între un bărbat în vârstă de 47 de ani şi o femeie în vârstă de 42 de ani, ambii din comuna Curtişoara, judeţul Olt, ar fi izbucnit un conflict spontan.

În urma conflictului, bărbatul ar fi agresat fizic femeia, iar aceasta l-ar fi înjunghiat cu un obiect tăietor - înţepător în zona gâtului. Atât bărbatului, cât şi femeii le-au fost acordate îngrijiri medicale de către echipajul medical sosit la faţa locului, ulterior fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina”, a transmis IPJ Olt.

În cauză, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu faţă de bărbat, iar femeia a fost internată la Centrul de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Olt.

Totodată, a fost întocmit şi un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

#barbat injunghiat, #sotie, #agresiune, #spital, #Olt , #politie