Tată înjunghiat mortal în fața copilului după ce i-a cerut unui bărbat să nu mai fumeze lângă fiica sa

Vineri, 31 Martie 2023, ora 11:14
9794 citiri
Tată înjunghiat mortal în fața copilului după ce i-a cerut unui bărbat să nu mai fumeze lângă fiica sa
Omagiu adus lui Paul Schmidt FOTO Daily Star

Paul Schmidt (37 de ani) a fost înjunghiat mortal în fața fiicei sale de 3 ani după ce i-a cerut bărbatului de lângă să nu mai fumeze lângă copil.

Totul s-a întâmplat în fața unui Starbucks din Vancouver. Logodnica lui Paul era în cafenea, să cumpere băuturi, astfel că el a rămas cu fiica celor doi afară. Un bărbat fuma alături, astfel că Paul l-a rugat să nu o mai facă lângă copil. În acel moment agresorul a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe Paul în stomac. Acesta a murit chiar în fața fiicei sale.

”Este atât de groaznic şi de greșit ceea ce s-a întâmplat. El încerca doar să-și protejeze fiica. Sunt supărată și sunt foarte tristă. Ashley (n.r. - fiica) este în stare de șoc - a văzut totul. E devastată!”, a declarat mama lui Paul.

Inderdeep Singh Gosa, în vârstă de 32 de ani, a fost acuzat de crimă de gradul doi. Mama lui Paul a cerut însă să fie încadrată la gradul întâi. Pentru ca acest lucru să se întâmple, procurorii ar avea nevoie de dovada că înjunghierea a fost premeditată.

”Avea un cuțit. Eu nu port un cuțit într-o cafenea, nu? Am fost incredibil de surprinsă că nimeni din interiorul cafenelei nu a cerut ajutor, nimeni din afară nu a cerut ajutor. Abia când, practic, s-a aflat într-o situație dificilă, cineva a semnalizat un ofițer de pe trotuar. În ce fel de lume trăim când îți duci familia la Starbucks în mijlocul după-amiezii și ești atacat și ucis, cu mulți oameni care stau în preajma și se uită?”, a spus femeia, conform Daily Star.

#barbat injunghiat, #copil, #fumat , #stiri internationale