Rusoaica care și-a lăsat soțul pentru fiul vitreg. Bărbatul părăsit a răbufnit: ”Fugea spre patul fiului meu când eu dormeam”

Vineri, 31 Martie 2023, ora 11:32
6296 citiri
Rusoaica care și-a lăsat soțul pentru fiul vitreg. Bărbatul părăsit a răbufnit: ”Fugea spre patul fiului meu când eu dormeam”
Marina Balmasheva alături de al doilea soț, fiul ei vitreg FOTO Instagram

Marina Balmasheva, în vârstă de 38 de ani, și-a părăsit fostul soț pentru fiul vitreg al acestuia, pe care femeia l-a crescut de când avea 7 ani. Acum cuplul controversat are deja doi copii.

Marina este un influencer celebru în Rusia. Femeia spune că cel de-al doilea soț are „cei mai fermecători ochi albaștri din lume”. În urmă cu câteva săptămâni, Marina a postat pe Instagram o fotografie cu ea și actualul soț, pe când ea avea 23 de ani și avea statutul de mamă vitregă, iar Vladimir avea doar 8 ani. Acum fiul vitreg are 23 de ani.

Marina a spus că în căsătoria anterioară „nu trăia, ci se prefăcea”. Alexey Shavyrin, fostul ei soț, în vârstă de 47 de ani, a acuzat-o pe femeie că i-a sedus băiatul după ce acesta a revenit acasă, după ce și-a terminat studiile la facultate.

”Mi-a sedus fiul... Nu avusese o prietenă înainte de ea. Nu se sfiau să facă sex în timp ce eu eram acasă. Aș fi iertat-o dacă nu ar fi fost fiul meu..... Fugea spre patul fiului meu din dormitorul nostru când eu dormeam. După aceea se întorcea și se culca în pat cu mine ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat”, a mărturisit Alexey, conform Daily Star.

#barbat parasit, #rusoaica, #fiu vitreg , #stiri internationale