Un bărbat din Timiș a fost reținut după ce a împușcat mortal un câine

Joi, 23 Iunie 2022, ora 14:47
1361 citiri
Un bărbat din Timiș a fost reținut după ce a împușcat mortal un câine

Un bărbat de 54 de ani din Timiș a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat penal după ce a împușcat mortal un câine vagabond.

Bărbatul este deținător legal de armă.

Incidentul s-a petrecut miercuri seară, 22 iunie, în jurul orei 22 la Diniaș, județul Timiș. Polițiștii de la Biroul Protecția Animalelor au fost anunțați că un câine a fost împușcat mortal pe stradă de un individ. S-au deplasat la fața locului și au găsit cadavrul animalului pe un islaz.

„Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, într-un șant de pe un izlaz din localitatea Diniaș, județul Timiș, fiind găsit cadavrul unui câine, care prezenta pe întreaga suprafață a corpului urme de culoare brun-roșcată.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor, împreună cu cei ai Serviciului Criminalistic și Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Timiș și cei ai Secției 4 Rurale Peciu Nou, au reușit identificarea și depistarea unui bărbat, în vârstă de 54 de ani, în localitatea Diniaș, acesta fiind condus la sediul poliției pentru audieri, potrivit tion.ro.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, asupra bărbatului a fost găsită o armă de vânătoare, pe care o deținea în mod legal, aceasta împreună cu muniția fiind confiscate în vederea continuării cercetărilor”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Bărbatul de 54 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru uz de armă fără drept și pentru uciderea animalelor cu intenție, fără drept. El urmează să fie prezentat magistraților cu propunere de de luare a unei măsuri preventive.

Citeste si:
Un bărbat și o femeie s-au înecat după ce au intrat să se scalde în apele râului Timiș
Un bărbat și o femeie s-au înecat după ce au intrat să se scalde în apele râului Timiș
Polițiștii din Lugoj au fost sesizați prin apel SNUAU 112 cu privire la faptul că în localitatea Coșteiu din județul Timiș, un bărbat și o femeie ar fi intrat în râul Timiș, fără a...
Incendiu la un fost CAP din Timiș. Garda de mediu a fost anunțată
Incendiu la un fost CAP din Timiș. Garda de mediu a fost anunțată
Pompierii de la ISU Timiș au fost solicitați, sâmbătă, la prânz, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la fostul CAP din comuna Becicherecu Mic, unde ard deșeuri din...