Luptătorul MMA care a jefuit 3.000 de lei dintr-o farmacie folosind un pistol cu bile a fost reținut pentru 30 de zile VIDEO

Sambata, 04 Februarie 2023, ora 14:54
1419 citiri
Luptătorul MMA care a jefuit 3.000 de lei dintr-o farmacie folosind un pistol cu bile a fost reținut pentru 30 de zile VIDEO
Bărbatul prins de polițiști FOTO / captură video Poliția Română

Un bărbat de 34 de ani a fost reținut pentru 24 de ore în urma unor percheziții ale poliției la domiciliul acestuia, efectuate sâmbătă, 4 februarie. El e acuzat de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și tentativă la tâlhărie calificată.

UPDATE 20.18 Bărbatul a fost reținut pentur 30 de zile.

Știre inițială

Polițiștii susțin că bărbatul ar fi pătruns, pe 31 ianuarie 2023, într-un amanet din Sectorul 6, unde ar fi amenințat o angajată cu un pistol și i-ar fi cerut să îi remită încasările societății. Femeia a refuzat.

Tot pe 31 ianuarie, bărbatul ar fi sustras 3.000 de lei, dintr-o farmacie, din județul Ilfov.

În urma efectuării percheziției, au fost ridicate mai multe bunuri de interes, iar bărbatul a fost depistat și dus la audieri.

Acesta, pe numele său Radu Mihăiță, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală. El era luptător de MMA (arte marțiale mixte) la categoria pană, după cum reiese din postările sale pe rețelel sociale.

Pistolul folosit de bărbatul acuzat și reținut era cu bile. Iar acesta nu se află la prima infracțiune, ci mai are antecedente în alte state europene.

#barbat, #talharie, #talharie Bucuresti, #farmacie, #amanet , #politie