Un bărbat a aruncat cu bucăți de piatră cubică în polițiștii locali de la Pasajul Unirii. Agresorul a spart geamurile autospecialei VIDEO

Sambata, 01 Aprilie 2023, ora 13:40
5122 citiri
Un bărbat a aruncat cu bucăți de piatră cubică în polițiștii locali de la Pasajul Unirii. Agresorul a spart geamurile autospecialei VIDEO
Agresorul a spart un geam și luneta mașinii de poliție locală FOTO / captură video Youtube Sectorul 4 News

Un bărbat de 29 de ani a atacat, sâmbătă, cu bucăţi de piatră cubică, echipajul Poliţiei Locale care se afla la intrarea în Pasajul Unirii din Bucureşti.

”Un bărbat în vârstă de 29 de ani a atacat cu bucăţi de piatră cubică echipajul Poliţiei Locale, aflat la intrarea în pasaj, pe sensul dinspre Piaţa Universităţii către Bulevardul Dimitrie Cantemir. Din fericire, agentul care se afla în misiune de monitorizare a traficului din zonă nu a fost rănit, însă două dintre geamurile laterale şi luneta autospecialei în care acesta se afla au fost distruse”, a transmis, sâmbătă, Primăria Sectorului 4.

Sursa citată a precizat că, extrem de recalcitrant, agresorul a fugit de la faţa locului, fiind, ulterior, prins în Centrul Vechi.

Bărbatul a fost identificat şi predat poliţiştilor Secţiei 14, care au efectuat cercetări la faţa locului pentru distrugere şi tulburare a ordinii si liniştii publice.

#barbat, #masina politie, #piatra cubica Bucuresti, #agresor, #politia locala , #politie
Comentarii
Poza CaCasCaval
CaCasCaval
rank 1
Uite d'aia trebuiau alea 600 de BMW uri comandate cu geamuri
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5