Femeie șantajată și hărțuită cu imagini indecente. Autorul, reținut când voia să fugă din țară prin vama Borș

Duminica, 29 Ianuarie 2023, ora 16:26
3408 citiri
Femeie șantajată și hărțuită cu imagini indecente. Autorul, reținut când voia să fugă din țară prin vama Borș
FOTO Arhivă Ziare.com

Un bărbat de 33 de ani a fost arestat preventiv pentru acte de hărţuire şi şantaj, după ce ar fi obligat o femeie din Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, să îi dea 20.000 de lei pentru a nu face publice imagini compromiţătoare cu aceasta.

Ancheta în acest caz a început în 31 decembrie, când o femeie din municipiul Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, a depus o plângere la Poliţia Câmpulung Moldovenesc, prin care arăta că a fost constrânsă, prin ameninţări cu acte de violenţă şi publicarea de imagini compromiţătoare, de către un bărbat de 33 ani, să-i dea suma de 20.000 de lei, pe care aceasta i-a plătit-o în trei tranşe.

De asemenea, bărbatul de 33 ani a trimis mai multe fotografii în ipostaze indecente cu partea vătămată prietenului acesteia, folosind un cont de pe o aplicaţie informatică, a transmis, duminică, Poliţia Judeţeană Suceava.

În 21 ianuarie, în baza mandatelor de percheziţie domiciliară solicitate de către unitatea de parchet şi emise de Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc, poliţiştii au făcut trei percheziţii domiciliare, fiind ridicate mai multe medii de comunicare (telefoane mobile) de pe care pot fi administrate probe şi dispozitive sau medii de stocare a datelor electronice pe care pot fi memorate fişiere electronice compromiţătoare pentru persoana vătămată, fotografii, alte înscrisuri sau bunuri care au servit la săvârşirea infracţiunilor.

Bărbatul de 33 ani nu a fost găsit la domiciliu, acesta sustrăgând-se cercetărilor. Astfel, poliţiştii au emis un mandat de aducere pe numele său şi au solicitat darea în consemn prin procedurile judiciare specifice.

”La data de 26.01.2023, în jurul orei 18:00, bărbatul de 33 ani a fost depistat pe sensul de ieşire din ţară în P.T.F. Borş. În continuare, la PTF Borş s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale – Poliţia Câmpulung Moldovenesc, ocazie cu care mandatul de aducere a fost pus în aplicare. Faţă de bărbatul de 33 ani a fost continuată urmărirea penală şi dispusă reţinerea acestuia pe o perioadă de 24 de ore după care a fost pusă în mişcare acţiunea penală şi prezentat Judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc, care a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile”, a arătat sursa citată.

Bărbatul de 33 ani a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă – IPJ Suceava, cercetările fiind continuate de către poliţişti sub supravegherea şi coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de şantaj şi violarea vieţii private.

#barbat, #santaj, #indecente, #imagini, #suceava , #justitie
Comentarii
Poza Makro
Makro
rank 5
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Suceava, hartzuiala sexuala traditionala?