Cum s-a „răzbunat” un bărbat părăsit de soție pentru că era prea gras: ”A fost o lovitură devastatoare” FOTO

Luni, 22 Aprilie 2024, ora 16:39
5838 citiri
Cum s-a „răzbunat” un bărbat părăsit de soție pentru că era prea gras: ”A fost o lovitură devastatoare” FOTO
Persoană obeză FOTO Unsplash

Un bărbat a fost părăsit de soție pentru că era „prea gras”. După această lovitură, el și-a schimbat în totalitate stilul de viață.

Stephen Ringo cântărea în momentul divorțului 184 de kilograme, scrie wecb.

Imediat după ce soția s-a despărțit de el, Ringo a înțeles că trebuie să facă o schimbare și, în doi ani, a reușit să slăbească 100 de kilograme.

Când a fost căsătorit, bărbatul a devenit din ce în ce mai sedentar, iar acest lucru a dus la o creștere în greutate tot mai mare. Pentru că acesta suferea de obezitate, soția a decis să-l părăsească, sperând că ar putea să-l facă pe Stephen să-și schimbe stilul de viață.

Divorțul nu l-a doborât pe Ringo și a ales să-și schimbe stilul de viață pentru a-și recăpăta sănătatea. El a început cu obiceiuri mici, ușor de gestionat, care l-au ajutat să-și atingă obiectivele mai mari.

„Pierderea căsniciei mele din cauza obezității a fost o lovitură devastatoare, dar m-a făcut să privesc adevărul crud despre sănătatea mea”, a spus Stephen.

Bărbatul și-a schimbat stilul de viață prin eliminarea rutinelor nesănătoase. A renunțat la fast-food și a început să gătească în casă, iar serile nu le mai petrecea în fața televizorului, ci mai degrabă în sala de forță.

După doi ani de transformare, atât fizică, cât și psihică, Ringo merge în continuare la sala de sport, fiind un adept al stilului de viață sănătos.

„Este vorba despre a putea trăi viața fără limite autoimpuse. Este vorba despre a fi liber”, mai spune el.

Quarterly Report - Editia 4

6 greșeli pe care le faci când mergi la sală!
6 greșeli pe care le faci când mergi la sală!
Mersul la sală ne ajută să fim mai activi și să ne menținem în formă. Cu toate acestea, există anumite greșeli pe care multe persoane le fac, fie înainte, fie în timpul antrenamentelor....
Bărbatul care a devenit bogat jucând la loterie numărul de înregistrare al mormântului soției sale
Bărbatul care a devenit bogat jucând la loterie numărul de înregistrare al mormântului soției sale
Un bărbat din Statele Unite ale Americii a câștigat 100 de mii de dolari la loterie, folosind numărul de înregistrare al mormântului regretatei sale soții, scrie MassLive. Leonard Beach a...
#barbat, #divort, #obezitate, #stil de viata sanatos, #slabit, #sala fitness, #sfaturi slabit, #sanatate , #stiri magazin