Intalnirile de gradul zero in Liga Campionilor: "A venit clipa razbunarii"

Miercuri, 18 Aprilie 2012, ora 13:40
3925 citiri
Intalnirile de gradul zero in Liga Campionilor: "A venit clipa razbunarii"

Cea de-a doua semifinala a Ligii Campionilor programeaza o noua intalnire de foc in aceasta faza a competitiei, intre Chelsea Londra si FC Barcelona.

Sub comanda italianului Roberto Di Matteo, Chelsea pare ca si-a regasit forma de alta data, insa apararea reprezinta o problema in acest mci, David Luiz fiind accidentat.

De partea cealalta, Barcelona este intr-o pasa excelenta, iar in campionat a reusit sa se apropie de Real Madrid la doar patru puncte, inainte de El Clasico. Guardiola poate conta pe tot lotul.

Englezii s-au calificat in semifinale dupa o dubla victorie cu Benfica (1-0 si 2-1), in timp ce catalanii au ajuns in "careul de asi" dupa ce au trecut de italienii de la AC Milan (0-0, 3-1).

Meciul de pe Stamford se anunta unul destul de echilibrat, insa specialistii sunt de parere ca FC Barcelona este favorita la calificarea in marea finala.

Echipele probabile:

Chelsea Londra: Cech - Ivanovici, Terry, Cahill, Cole - Mikel, Lampard - Ramires, Mata, Kalou - Drogba;

Antrenor: Roberto di Matteo;

FC Barcelona: Valdes - Puyol, Mascherano, Pique - Alves, Xavi, Busquts, Iniesta - Sanchez, Messi, Pedro;

Antrenor: Josep Guardiola;

Arbitru: Felix Brych (Germania);

"It's a f***ing disgrace!"

In 2009, Barcelona o elimina pe Chelsea, tot in semifinalele Ligii Campionilor, la capatul unui meci controversat pe Stamford Bridge, in care arbitrajul i-a scos din minti pe englezi.

"It's a f***ing disgrace!", a strigat Drogba catre arbitrul Ovrebo, in timp ce Ballack a fost la un pas sa-l ia la bataie pe norvegianul care a le-a refuzat mai multe lovituri de la 11 metri perfect valabile. "A venit clipa razbunarii!", striga in cor fanii "albastrilor", iar Didier Drogba promite ca va face tot ce-i sta in putina pentru a-i invinge pe catalani.

D"O multime de lucruri s-au schimbat de la ultimul meci pe care l-am jucat contra Barcelonei, dar dorinta de a-i invinge e mai mare ca oricand. Am venit la Chelsea pentru a juca astfel de meciuri, e o intalnire care ne motiveaza pe toti la maxim. Am multe amintiri neplacute de la ultima partida jucata pe Stamford Bridge contra Barcelonei, sper sa ne razbunam", a declarat ivorianul, conform The Sun.

Intalnirea Chelsea Londra - FC Barcelona este programata miercuri seara, de la ora 21:45, si va fi transmisa in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
#Barcelona Chelsea Liga Campionilor, #avancronica Barcelona Chelsea, #semifinale Liga Campionilor , #Champions League