Avancronica El Clasico: FC Barcelona versus Real Madrid

Duminica, 22 Martie 2015, ora 11:22
4169 citiri
Avancronica El Clasico: FC Barcelona versus Real Madrid
Foto: destinationsoccer.com

Barcelona si Real Madrid vor sta fata in fata intr-un nou episod din El Clasico, duminica seara de la 22, in direct pe Ziare.com.

Catalanii sunt lideri in Primera cu 65 de puncte, in timp ce madrilenii au 64, cu un punct mai putin. Este asadar un duel care poate fi decisiv in economia titlului in acest sezon in Spania.

Va fi, in plus, si un duel intre marii jucatori Messi si Ronaldo. Primul are 32 de goluri in acest sezon, in timp ce starul Realului a bifat 30.

Statistic vorbind, in ultimele 10 intalniri directe, Barca conduce cu 4-3, inregistrandu-se si 3 egaluri. In tur, Real a invins pe Santiago Bernabeu cu 3-1, pe 25 octombrie 2014.

Aceasta intalnire va fi al 170-lea El Clasico din campionat.

Luis Enrique a spus cateva cuvinte despre acest joc, la conferinta de presa: "Orice jucator din atacul lui Real Madrid, fie ca e Bale, Benzema sau Cristiano, poate fi decisiv. Sunt trei dintre cei mai buni jucatori din lume pe acele pozitii si pot fi periculosi pentru orice adversar, indiferent de tactica sau de forma in care se afla.

Nu vom cadea in capcana de a crede ca va fi usor sau ca este aproape gata. Nicio sansa. Trebuie sa tratam foarte serios si profesionist acest meci si trebuie sa intelegem ca acesta este un meci in care vom suferi. Cel putin in aparare, pana la un punct. Speram ca toata euforia din jurul nostru sa fie transformata in sustinere in acele momente dificile, pentru ca asta ne va ajuta sa jucam bine si sa fim uniti", puncta antrenorul catalan.

De cealalta parte, managerul lui Real, Carlo Ancelotti, il lauda pe Messi: "Messi joaca foarte bine, ca de altfel toata echipa Barcelonei. Evolueaza Cu multa dezinvoltura, iar Messi are contributia lui.

Barcelona a preluat pozitia de lider de doua saptamani, iar acest meci reprezinta un bun prilej pentru noi de a reveni in frunte", declara italianul la conferinta de presa dinaintea partidei.

Barcelona - Real va incepe la ora 22 si va fi in direct pe Ziare.com, fiind televizata pe DigiSport.

Echipele probabile:

Barcelona: Bravo - Alves, Pique, Mathieu, Alba - Rakitic, Mascherano, Iniesta - Messi, Suarez, Neymar.

Antrenor: Luis Enrique.

Real Madrid: Casillas - Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Isco - Bale, Benzema, Ronaldo.

Antrenor: Carlo Ancelotti.

D.A.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#avancronica el clasico 2015, #barcelona versus real avancronica, #barcelona real madrid avancronica 2015 , #Real Madrid