Guardiola se recunoaste invins: Real Madrid poate sarbatori titlul

Duminica, 22 Aprilie 2012, ora 08:29
2859 citiri
Guardiola se recunoaste invins: Real Madrid poate sarbatori titlul

Josep Guardiola, antrenorul echipei FC Barcelona, s-a recunoscut invins in lupta pentru titlu dupa ce Real Madrid s-a impus cu 2-1 pe Camp Nou, in El Clasico.

Tehnicianul catalanilor si-a felicitat rivalii si le-a transmis ca pot incepe sarbatorirea titlului in Primera Division.

"Felicit Madridul pentru succes si pentru titlul pe care-l pot sarbatori. In 4 ani am fost rasplatiti cu atatea trofee, insa acum are loc transferul de putere. Se simte c-am jucat mult din august incoace si Real a profitat de slabiciunile noastre.

Am pierdut cateva mingi la inceput, ne-am clatinat dupa golul primit. Am revenit si puteam marca pana la pauza, iar in repriza a doua am avut o alta atitudine. Am facut un meci bun, am creat destule pericole si mai multe ocazii decat in alte zile. Am folosit multi tineri si asta este foarte bine. N-am avut deloc senzatia ca am fost inferiori Madridului, poate numai cu exceptia ultimelor 6-7 minute", a declarat Guardiola la finalul meciului.

Real Madrid s-a impus in marele derbi al Spaniei pe terenul celor de la FC Barcelona, scor 2-1. Khedira si Ronaldo au marcat pentru madrileni, in timp ce Sanchez a inscris pentru Barcelona.

Real Madrid castiga derbiul cu Barcelona si e aproape campioana (Video)

Dupa acest rezultat, Real Madrid se poate considera campioana Spaniei, avand un avans de sapte puncte cu patru etape inaintea finalului de sezon.

C.F

Mourinho arde de nerăbdare: unde ar putea antrena din vară
Mourinho arde de nerăbdare: unde ar putea antrena din vară
Antrenorul portughez Jose Mourinho a afirmat, duminică, la Algarve, că nu este legat de niciun club în acest moment, dar din vara viitoare intenţionează să lucreze din nou, informează EFE....
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
#Josep Guardiola, #Jose Mourinho, #Barcelona Real El Clasico, #Real Madrid titlu Spania , #Real Madrid