Presa spaniola, despre victoria Realului la Barcelona

Miercuri, 27 Februarie 2013, ora 08:59
2857 citiri
Presa spaniola, despre victoria Realului la Barcelona

Presa din Spania a tratat pe larg victoria obtinuta de Real Madrid pe terenul rivalei FC Barcelona, scor 3-1 in mansa secunda a semifinalelor Cupei Regelui.

Cum era de asteptat, publicatiile din Madrid ridica in slavi echipa lui Jose Mourinho in timp ce ziarele catalane incearca sa gaseasca explicatii pentru umilinta istorica a gruparii "blaugrana".

"Cristiano danseaza la Barcelona", au titrat cei de la AS, care lauda prestatia mijlocasului portughez: "A marcat doua goluri, unul dintr-un penalti pe care tot el l-a obtinut si a spulberat o Barcelona ce a fost doar o umbra a marii echipe. Varane a inscris golul trei iar reusita lui Jordi Alba nu a contat. Realul isi asteapta adversara din finala, Altetico sau Sevilla."

Cei de la Marca sunt si mai directi, punand pe prima pagina un titlu pe care il asteptau de mult, "Real Madrid a umilit Barcelona".

"Realul s-a calificat in finala Cupei trecand cat se poate de clar de o Barcelona de nerecunoscut."

In ziarele catalane, dezamagirea este uriasa. "Madridul a scos Barca din Cupa", noteaza cei de la Sport, care nu au mila de jucatorii lui Vilanova: "Spectatorii de pe Camp Nou au asistat la una dintrele cele mai negre seri din istorie. Real Madrid a eliminat din Cupa o Barcelona debusolata, care trebuie sa isi revina cat mai repede."

"Madridul a batut Barcelona", au notat si editorii de la El Mundo Deportivo, cei care recunosc superioritatea Realului: "'Albii' au fost mai buni si s-au calificat in finala Cupei datorita golurilor marcate de Cristiano si Varane. Alba a inscris golul de onoare pentru Barca pe final."

In schimb, El Confidencial a facut o usoara nota discordanta, publicatia sugerand ca Realul care s-a distrat cu Barcelona pe Camp Nou este cea mai buna echipa a "galacticilor" de la numirea lui Jose Mourinho in functia de antrenor.

Real Madrid invinge clar Barcelona si se califica in finala Cupei Spaniei (Video)

Real Madrid s-a calificat in finala Cupei Regelui Spaniei dupa ce a castigat returul de pe Camp Nou in fata Barcelonei, scor 3-1. In prima mansa, disputata la finalul lunii ianuarie, cele doua echipe au terminat la egalitate, scor 1-1.

M.D.

Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea cosumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea cosumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că Guvernul le-a promis românilor că menţinem plafonarea preţurilor la energie şi gaze până în primăvara lui 2025 iar astăzi, în...
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
#Barcelona Real Madrid rezultat, #Barcelona Real Madrid presa Spania, #Barcelona Real Madrid Cupa rezultat , #Real Madrid