Avancronica semifinalei dintre Bayern Munchen si Barcelona: Misiune imposibila

Marti, 12 Mai 2015, ora 10:30
4357 citiri
Avancronica semifinalei dintre Bayern Munchen si Barcelona: Misiune imposibila
Foto: Facebook/FC Barcelona

Bayern Munchen si FC Barcelona se intalnesc marti seara, de la ora 21:45 (in direct pe site-ul Ziare.com, in mansa secunda a semifinalelor Ligii Campionilor.

Partida porneste de la scorul de 3-0 in favoarea catalanilor, ca urmare a rezultatului din tur, iar misiunea bavarezilor pare de-a dreptul imposibila.

Pe langa infrangerea categorica din tur, tehnicianul campioanei Germaniei, Josep Guardiola, se confrunta si cu mari probleme de lot, Robben, Ribery si Alaba fiind indisponibili si pentru aceasta mansa retur.

In aceste conditii, pare ca doar printr-o minune ii vom vedea pe cei de la Bayern in finala programata la Berlin, la inceputul lunii iunie. Totusi, sa nu uitam ca jucatorii pregatiti de Pep au demolat-o pe Porto in sferturi, dupa ce in tur pierdusera cu 1-3.

"Avem 0-3 dupa prima mansa in fata celei mai bune echipe din ultimii 15 ani. Trebuie sa ne aparam bine in primul rand si sa vedem cu se duce jocul. Nu stii niciodata ce se poate intampla. La Barcelona pana in minutul 77 a fost 0-0, iar apoi... Trebuie sa profitam la maxim de sansele pe care le vom avea. In rundele precedente am invins la scos acasa pe Sahtior si Porto. Trebuie sa avem si rabdare, sa nu ne pierdem cumpatul daca nu marcam in primele 20-25 de minute", a spus Guardiola la conferinta de presa.

De partea cealalta, antrenorul Barcelona, Luis Enrique, a declarat: "Nu trebuie doar sa ne aparam, ci sa si atacam. Avem o echipa excelenta pe contraatac si nu trebuie sa le permitem celor de la Bayern sa-si creeze multe sanse".

Echipele probabile:

BAYERN: Neuer - Rafinha, Benatia, Boateng, Bernat - Xabi Alonso, Lahm, Thiago Alcantara - Muller, Gotze - Lewandowski.

BARCELONA: Ter Stegen - Dani Alves, Pique, Mascherano, Jordi Alba - Rakitici, Busquets, Iniesta - Messi, Suarez, Neymar.

Arbitru: Mark Clattenburg (Anglia).

In weekend, Barcelona a castigat intalnirea de acasa cu Real Sociedad, scor 2-0, in timp ce Bayern Munchen, cu o echipa alcatuita din multi jucatori de rezerva, a fost invinsa pe teren propriu de FC Augsburg, cu 0-1.

La TV, partida poate fi urmarita in direct pe TVR 1, Digi Sport 1 si Dolce Sport 1.

I.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#avancronica Barcelona Bayern Munchen, #Barcelona Bayern Munchen echipe probabile , #stiri FC Barcelona