Barcelona, in fata unui record istoric

Sambata, 14 Aprilie 2012, ora 11:44
1946 citiri
Barcelona, in fata unui record istoric

FC Barcelona se afla in fata unei adevarate provocari. Cele cinci echipe profesioniste din cadrul clubului au ajuns in fazele superioare a celei mai importante competitii europene din sectiunile respective si vor avea ocazia sa obtina toate trofeele puse in joc.

Nici un alt club din lume nu a reusit pana in prezent o asemenea performanta. Pentru a demonstra enorma putere polisportiva a catalanilor, echipa de baschet Barcelona Regal este prima care deschide balul in incercarea de a aduce in vitrina clubului primul trofeu suprem al continetului in acest an.

In perioada 11-13 mai 2012 in cadrul Final Four din Euroliga masculina care are loc la Istanbul(Turcia), formatia antrenata de Xavi Pascual va juca impotriva grecilor de la Olympiakos in prima semifinala. Invingatoarea din acest meci va intalni in ultimul act pe castigatoarea din cealalta semifinala TSKA Moscova - Panathinaikos Atena. FC Barcelona a castigat de doua ori trofeul in 2003 si 2010.

Echipa de handbal Barcelona Intersport, cea mai galonata din Europa, cu opt titluri de Liga Campionilor, se afla in sferturile de finala a acestei competitii in care va intalni formatia daneza AG Copenhaga in 20 si 28 aprilie 2012. Gruparea victorioasa in urma dublei manse se va califica la Turneul Final care se va desfasura in 26 si 27 mai la Koln, in Germania.

Echipa de fotbal FC Barcelona, detinatoare a patru trofee de Liga Campionilor, mai are de trecut un singur obstacol numit Chelsea in drumul spre finala din 19 mai de la Munchen. In cazul calificarii, Leo Messi si compania se vor infrunta pentru coroana suprema cu invingatoarea dintre Real Madrid si Bayern Munchen.

In faza semifinalelor Ligii Campionilor a ajuns si echipa de fotbal in sala Barcelona Alusport. Cu cele trei trofee obtinute, echipa catalana detine recordul in maxima competitie din acest sport creata in 2001. Inaintea ultimului act, Barcelona va intalni pe 27 aprilie pe Sporting Lisabona. Rivala din finala se decide in meciul dintre Dinamo Moscova si Marca (Italia).

Pentru ca fiesta sa fie completa, echipa de hochei pe role, castigatoare de 19 ori a Ligii Campionilor, va incerca sa recucereasca coroana pierduta in 2011. Gruparea antrenata de Gabi Cairo isi va cunoaste viitoarele adversare din Final Eight in urma tragerii la sorti care va avea loc duminica 15 aprilie.

Antrenorul celor de la FC Barcelona a făcut anunțul mult așteptat. Ce a discutat cu președintele
Antrenorul celor de la FC Barcelona a făcut anunțul mult așteptat. Ce a discutat cu președintele
Antrenorul FC Barcelona Xavi este unul dintre personajele cele mai iubite de suporterii catalani având în vedere faptul că a fost jucător pe Camp Nou. Totuși, acesta fost la un pas să...
Antrenorul FC Barcelona, aproape de demisie. Cum l-a convins președintele să rămână
Antrenorul FC Barcelona, aproape de demisie. Cum l-a convins președintele să rămână
Joan Laporta, președintele FC Barcelona a reușit să îl convingă pe Xavi să nu demisioneze. Rafa Yuste, vicepreședintele Barcelonei, a explicat exact cum au decurs discuțiile cu antrenorul...
#fc barcelona, #Barcelona record istoric, #Barcelona Liga Campionilor , #stiri FC Barcelona