Barcelona: Prezenta in forta a Romaniei la Targul de Carte LIBER

Luni, 22 Septembrie 2008, ora 20:24
1099 citiri
Barcelona: Prezenta in forta a Romaniei la Targul de Carte LIBER
Foto: Romania Libera

Romania va fi prezenta la Targul International de carte LIBER, cel mai amplu eveniment editorial din Spania, cu promovat aproximativ 300 de titluti de la 22 de edituri.

Standul Romaniei din acest an va avea ca tema "Istorie si istorii" (Historia e historias) si va fi organizat de catre Institutul Cultural Roman, care va expune si aparitiile finantate prin programele "Translation and Publication Support Programme", "20 de autori" si "Publishing Romania", informeaza un comunicat ICR.

In Spania au fost publicate opt dintre volumele sprijinite prin aceste programe, alte cinci fiind deja in pregatire. Standul de carte al Romaniei va include, de asemenea, trei spatii de intalnire pentru editori si distribuitori.

Cea de-a XXVI-a editie a Targului International de Carte LIBER de la Barcelona reuneste, pe o suprafata de aproximativ 6500 de metri patrati, 700 expozanti reprezentand edituri si institutii de profil din Spania si din alte 15 tari. La Targul de Carte LIBER sunt asteptati peste 11.000 de vizitatori, iar invitata de onoare din acest an este Quebec.

Romania a participat pentru prima oara la LIBER in 2007, cand a fost prezenta cu standul "Carte tanara, carte frumoasa" cu volume de la 14 edituri.

Targul International de carte LIBER se va desfasura intre 8 si 10 octombrie la Barcelona.

Quarterly Report - Editia 4

David Popovici, invincibil. Românul a făcut ”dubla” la Barcelona, cu o victorie la limită în proba-regină
David Popovici, invincibil. Românul a făcut ”dubla” la Barcelona, cu o victorie la limită în proba-regină
David Popovici a câştigat, joi, medalia de aur în proba de 100 m liber, proba-regină a natației, din cadrul etapei de la Barcelona a circuitului Mare Nostrum. Popovici a încheiat proba cu...
Germania finanțează soluții românești pentru crize globale
Germania finanțează soluții românești pentru crize globale
Ministerul de Externe de la Berlin susține un amplu proiect de infrastructură digitală pentru asistența umanitară conceput de Code for Romania și care oferă răspunsuri pentru crize de pe...
#targ, #carte, #liber, #barcelona, #Romania, #stand , #stiri FC Barcelona