Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

FC Barcelona anunta oficial: Neymar si-a informat colegii ca pleaca

Miercuri, 02 August 2017, ora 14:00
2837 citiri
FC Barcelona anunta oficial: Neymar si-a informat colegii ca pleaca
Foto: Instagram/Neymar

Neymar si-a anuntat miercuri dimineata coechipierii reuniti pentru antrenament ca pleaca de la FC Barcelona, dupa mai multe saptamani de zvonuri legate de transferul sau la Paris saint-Germain.

"Jucatorul s-a prezentat la antrenament, cum era prevazut si le-a comunicat coechipierilor sai ca va pleca", a afirmat un purtator de cuvant al clubului pentru AFP.

"Antrenorul (Ernesto Valverde) i-a dat permisiunea de a nu se antrena si de a se ocupa de viitorul sau", a mai spus sursa amintita.

Atacantul de 25 de ani a fost ultimul care a ajuns la baza de antrenament a clubului, de la periferia Barcelonei, la ora 09,00 locala (10,00, la Bucuresti), la volanul automobilului sau de lux, insotit de trei prieteni, potrivit unui fotograf AFP.

In ultimele saptamani, mai multe media au anuntat iminenta plecare a lui Neymar la PSG, club aflat in proprietatea unui fond de investitii din Qatar, care este gata sa plateasca 222 de milioane de euro, clauza de eliberare din contractul sau cu Barca.

Neymar ar deveni astfel cel mai scump transfer din istoria fotbalului, depasind cu mult actualul record de 105 milioane de euro, stabilit in 2016 prin transferul mijlocasului francez Paul Pogba de la Juventus Torino la Manchester United.

Neymar a ramas mut in fata presei, evitand marti zecile de jurnalisti care il asteptau pe aeroportul din Barcelona. Brazilianul a sosit de la Dubai unde a facut o escala la intoarcerea dintr-un turneu promotional in China.

Achizitionarea sa de catre PSG nu a fost confirmata inca si este deja contestata de Liga spaniola de fotbal. Presedintele acestui for, Javier Tebas, a anuntat ca va sesiza UEFA si va face o plangere impotriva clubului PSG pentru nerespectarea regulilor fair play-ului financiar impus cluburilor.

Tebas acuza Qatarul ca injecteaza fonduri in PSG, violand astfel regulile fair play-ului financiar al UEFA si cele legate de concurenta in Uniunea Europeana.

Intr-un interviu publicat miercuri de ''AS'', Tebas a anuntat ca La Liga va refuza sa accepte cele 222 de milioane de euro, pe care PSG trebuie sa le verse clubului catalan.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Neymar plecare Barcelona, #plecare Neymar Barcelona, #Neymar PSG , #stiri FC Barcelona