Ziare.com

Guardiola si-a spionat vedetele de la Barcelona

Luni, 25 Februarie 2013, ora 20:47

   

Guardiola si-a spionat vedetele de la Barcelona
Succesele obtinute de Pep Guardiola cu FC Barcelona s-au bazat pe multe metode. In afara pregatirii s-a avut in vedere si mentinerea disciplinei spartane in afara terenului de sport.

Conform cotidianului El Confidencial, fostul antrenor al catalanilor a ordonat urmarirea mai multor jucatori din echipa in timpul liber pentru a se asigura ca acestia continua sa duca o viata sportiva ireprosabila care sa nu afecteze randamentul acestora.

La cererea expresa a lui Guardiola, agentia de detectivi particulari Metodo 3, i-a spionat pe cativa dintre jucatorii extraterestrii.

"Era obsedat ca jucatorii sai sa aiba o viata privata ordonata", a afirmat o persoana care a lucrat in club in aceea perioada. Guardiola a solicitat uneori serviciile detectivilor chiar si la orele tarzii ale noptii, pentru a se asigura ca jucatorii nu-si pierd noptile in cluburi si baruri. In functie de rapoarte, jucatorii erau pedepsiti prin trecerea pe banca de rezerve.

Cel mai vizat de actiunile detectivilor a fost Gerard Pique, care a fost in atentia lui Guardiola atat la venirea sa la Barcelona in 2008, dar si dupa inceperea relatiei cu cantareata columbiana Shakira.

Potrivit jurnalistilor spanioli, au mai fost urmariti Ronaldinho, Eto'o, Deco si chiar si Messi care fusese luat sub aripa "Dintosului" pentru o scurta perioada de timp.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1288 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor