Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Isterie la Barcelona: A sosit Neymar, urmasul marelui Pele (Video)

Luni, 03 Iunie 2013, ora 21:13
3293 citiri
Isterie la Barcelona: A sosit Neymar, urmasul marelui Pele (Video)
Foto: Marca

Ziua mult asteptata de milioane de fani ai clubului FC Barcelona a sosit. Neymar, noul star al fotbalului brazilian, a aterizat in Catalonia si a luat primul contact cu suflarea blaugrana.

Marele Camp Nou si-a deschis, marti, portile pentru a-l primi pentru ceea ce se asteapta a fi cel mai mare fotbalist din istoria Braziliei. Considerat urmasul lui Pele, Neymar a semnat un contract valabil pe cinci sezoane cu FC Barcelona si a avut o zi incarcata.

El a ajuns in Catalonia in jurul pranzului insotit de prieteni si familie. Nu a avut nici macar o clipa de respiro, deoarece noul sau club i-a pregatit o prima zi plina de evenimente.

Sedinta foto, vizita medicala, semnarea contractului, intalnire pe Camp Nou cu peste 40 de mii de suporteri si prima conferinta de presa. Toate s-au intamplat luni, in ceea ce presa spaniola a numit "Ziua Neymar".

Brazilianul a zambit, a dat autografe si i-a incantat pe suporterii care au stat ore in sir la coada pentru a-l putea intampina asa cum se cuvine pe Camp Nou.

Neymar i-a cucerit din prima clipa, vorbindu-le in catalana: "Bona tarda a tothom" (Buna seara tuturor - n.red.).

A urmat un scurt discurs in portugheza, in care a promis ca va purta cu mandrie culorile clubului. "Sunt foarte fericit sa-mi indeplinesc visul. Sunt foarte fericit si emotionat, va multumesc frumos. Vreau sa ajut echipa si sa-l ajut pe Messi sa fie cel mai bun din lume", a mai spus Neymar.

In schimbul sau, Barcelona a platit 57 de milioane de euro. Fostul jucator al lui Santos va avea un salariu anual de 7 milioane de euro, plus diverse bonusuri de performanta.

Cel mai probabil, brazilianul va purta tricoul cu numarul 11.

Ce a facut brazilianul in prima zi:

ora 13:10 - avionul privat care l-a adus din Brazilia a aterizat la Barcelona

ora 14:00 - prima sedinta foto oficiala in tricoul Barcelonei

ora 15:00 - vizita medicala efectuata la clinica clubului catalan

ora 17:00 - Neymar a ajuns la sediul clubului, unde a semnat un contract pe cinci ani

ora 19:15 - Brazilianul a iesit pe gazon, a facut cateva jonglerii si a primit ovatii la scena deschisa

ora 20:30 - conferinta de presa de prezentare, la care au participat cateva sute de jurnalisti

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Neymar Barcelona, #transfer Neymar Barcelona, #prezentare Neymar Barcelona , #stiri FC Barcelona
Comentarii
Poza grob
grob
rank 5
Domnu' Soitu ce-i aia "blaugrana"?