Oferta nebuna pentru Neymar: Cine ii da un salariu mai mare decat PSG

Vineri, 12 Februarie 2016, ora 21:52
5745 citiri
Oferta nebuna pentru Neymar: Cine ii da un salariu mai mare decat PSG
Foto: Facebook/ Neymar Jr.

Unul dintre cei mai buni antrenori ai lumii, Josep Guardiola, nu l-a antrenat niciodata pe unul dintre cei mai buni fotbalisti, Neymar, insa acest lucru s-ar putea intampla incepand din vara, daca FC Barcelona si jucatorul brazilian vor accepta cea mai mare oferta din istoria fotbalului.

Sport-English.com scrie ca Manchester City este una dintre cele patru echipe care vor sa-l transfere pe Neymar din vara.

Seicii lui PSG spulbera toate recordurile din fotbal: Oferta istorica pentru un star al Barcelonei

Suma pe care englezii sunt dispusi sa o plateasca pentru achizitia brazilianului este de 190 de milioane de euro - clauza de reziliere - si un salariu anual de 60 de milioane de euro. Manchester City a anuntat recent ca Josep Guardiola a semnat un contract pe trei ani.

E oficial: Guardiola a fost confirmat la noua echipa

De asemenea, aceleasi sume se pare ca le-ar oferi si cealalta echipa a orasului, Manchester United, care este tot mai aproape de a-l aduce pe Jose Mourinho, caruia i se pune la dispozitie un buget de 380 de milioane de euro pentru a revolutiona echipa.

Oferta oficiala pentru Neymar: Ce club urias este gata sa bata toate recordurile pentru un transfer istoric

Celelalte doua oferte pentru Neymar vin de la PSG si Real Madrid. Francezii ii ofera brazilianului un salariu de 40 de milioane de euro anual, in timp ce marea rivala a Barcelonei ii ofera 35 de milioane anual si 30 de milioane de euro la semnatura, pentru tatal jucatorului, care este totodata si impresarul sau.

Neymar mai are contract cu Barcelona pana in 2018, partile discutand de cateva luni bune despre prelungirea acordului. Barca ii propune un salariu de 16 milioane de euro pe an, in timp ce brazilianul isi doreste mult mai multi bani pentru a semna un nou contract.

Neymar are deja 75 de goluri in 121 de meciuri oficiale pentru FC Barcelona si 136 de goluri in 225 de prezente pentru Santos, la doar 24 de ani. De asemenea, are cifre fenomenale si la nationala tarii sale: 46 de goluri in 69 de selectii.

Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea consumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea consumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că Guvernul le-a promis românilor că menţinem plafonarea preţurilor la energie şi gaze până în primăvara lui 2025 iar astăzi, în...
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
#Manchester City oferta Neymar, #Manchester United oferta Neymar , #stiri FC Barcelona