Tatal lui Neymar rupe tacerea: Am primit bani de la Barcelona

Miercuri, 29 Ianuarie 2014, ora 10:42
3749 citiri
Tatal lui Neymar rupe tacerea: Am primit bani de la Barcelona
Foto: Goal

Tatal jucatorului brazilian Neymar a tinut o conferinta de presa in tara sa pentru a oferi detalii despre controversatul transfer al atacantului la FC Barcelona.

In conferinta de presa tinuta marti, tatal jucatorului a vorbit despre suma de 10 milioane de euro pe care Barcelona a achitat-o familiei sale, scrie goal.com.

10 milioane de euro, asigurare de transfer

Tatal fotbalistului a spus ca Barcelona a platit catre compania N&N, detinuta de familia lui, suma de 10 milioane de euro, in 2011. Aceasta suma a fost o garantie a faptului ca atacantul va ajunge la Barcelona. Neymar da Silva a recunsocut ca intelegerea cu clubul catalan a fost una secreta, dar nu si ilegala.

"Barcelona mi-a platit 10 milioane de euro. Nu este o ilegalitate. Clubul nu a dat banii familiei Neymar, ci i-a platit companiei mele"

Parintele fotbalistul a adaugat ca banii au fost o asigurare care sa ii protejeze fiul in cazul unei accidentari ce putea compromite transferul sau.

El a mai spus ca fotbalistul putea parasi clubul brazilian Santos pentru suma de 120 de milioane de euro, in cazul in care el ramanea in Brazilia pana la Campionatul Mondial de Fotbal din aceasta vara, unele cluburi fiind dispuse sa plateasca aceasta suma de transfer.

Tatal jucatorului carioca a vorbit si despre alte situatii ale unor jucatori brazilieni care au suferit accidentari ai au ratat transferuri importante. Un exmpmlu pe care Neymar de Silva l-a oferit a fost cel al lui Ganso, jucator de care multe cluburi mari erau interesate, el accidentandu-se la genunchi si ratand o asemenea ocazie uriasa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Guvernul ar urma să țină o ședință într-un mare oraș din vestul României. Care este motivul deplasării
Guvernul ar urma să țină o ședință într-un mare oraș din vestul României. Care este motivul deplasării
Alfred Simonis, președintele interimar al Camerei Deputaților și candidatul PSD-PNL la Consiliul Județean Timiș a anunţat joi, 18 aprilie, că o şedinţă de Guvern ar putea avea loc...
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
O campanie de susținere pentru candidatura lui Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al NATO, a fost demarată în online. Inițiativa, care se recomandă drept o „platformă...
#Barcelona transfer Neymar, #tata Neymar bani Barcelona , #stiri FC Barcelona