Al treilea roman la FC Barcelona? Radu Stefan, pe lista lui Guardiola

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Luni, 06 Decembrie 2010, ora 16:01
2630 citiri
Al treilea roman la FC Barcelona? Radu Stefan, pe lista lui Guardiola

Aflat pe cai mari la Roma, Radu Stefan ar putea deveni al treilea fotbalist roman din istoria celor de la FC Barcelona, antrenorul Josep Guardiola fiind cu ochii pe jucatorul celor de la Lazio.

Conform jurnalistilor italieni apropiati de formatia din Roma, antrenorul "extraterestrilor" din Barcelona si-ar fi trimis scouterii pentru a-l urmari pe tanarul "tricolor", referintele fiind cat se poate de bune.

In cea mai recenta partida din Serie A, incheiata cu victoria superba impotriva lui Inter Milano, Radu a avut o noua evolutie fara greseala iar catalanii sunt decisi sa porneasca negocierile pentru cumpararea romanului cat mai curand.

Guardiola intentioneaza sa foloseasca aceasta perioada de mercato din iarna pentru a gasi un fundas stanga capabil sa acopere postul mai bine decat Maxwell sau Abidal, ambii cu evolutii oscilante in prima parte a sezonului. Lista antrenorului cuprinde doar 3 nume, Radu Stefan, Gareth Bale si Fabio Coentrao, toti jucatori de mare perspectiva.

Argumentul care il face pe roman favorit in aceasta cursa este pretul de achizitie, care ar fi de maxim 10-15 milioane de euro, jumatate din cat ar costa ceilalti doi. Cum nici Barcelona nu traverseaza o perioada tocmai buna din punct de vedere financiar, pretul ar putea fi determinant in stabilirea prioritatilor catalanilor pe piata transferurilor.

In intreaga istorie a gruparii "blau-grana", numai doi jucatori din tara noastra s-au regasit in echipa, Gica Hagi si Gica Popescu, ultimul fiind chiar capitan in a doua parte a anilor '90.

Radu Stefan se opereaza. Vezi cat sta pe tusa

Altfel, evolutiile foarte bune ale lui Radu Stefan la Lazio in acest sezon l-au adus pe fundasul in varsta de 24 de ani in vederile celor de la Manchester City si Juventus. Fostul international de tineret evolueaza la Roma din anul 2008, cand a fost cumparat de la Dinamo Bucuresti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
#Radu Stefan transfer Barcelona, #fotbalist roman transfer Barcelona, #Guardiola monitorizeaza Radu Stefan, #Radu Stefan Lazio Roma , #transferuri