Becali anunta ca Panduru va fi urmatorul antrenor al Stelei

Duminica, 13 Septembrie 2009, ora 08:21
1259 citiri
Becali anunta ca Panduru va fi urmatorul antrenor al Stelei

Gigi Becali a anuntat ca noul antrenor al Stelei va fi Basarab Panduru. Conform spuselor patronului stelist, mutarea se va produce cel mai devreme in vara anului viitor.

Chiar daca nu si-a inceput inca treaba la Steaua, Basarab Panduru trebuie sa fie privit ca o adevarat sperietoare de Cristiano Bergodi, deoarece ar putea fi inlocuit in orice moment cu noul director sportiv.

"Pana in iarna, Bergodi nu pleaca sigur. Din vara, daca va avea rezultate, va pleca la o echipa mare din Italia. Daca nu, tragem linie, facem o analiza si s-ar putea sa ii spun 'Multumesc, Cristiano. La revedere, Cristiano!'. Oricum, e bine ca am o varianta acum, pentru ca pe Pandi am mai vrut sa il iau antrenor si in trecut, insa nu demonstrase", a declarat Gigi Becali la GSP TV.

De asemena, Gigi Becali a mentionat ca nu a discutat cu Cristiano Bergodi inainte sa il numeasca pe Basarab Panduru in functia de director sportiv.

"Ce, eu trebuie sa ii dau explicatii lui Bergodi cand angajez un om? Depinde de inteligenta lui daca va colabora bine cu Panduru sau nu", a explicat Becali.

Incepand de luni, Basarab Panduru va ocupa functia de director sportiv al Stelei, urmand sa se ocupe de transferuri, de relatia dintre echipa si conducere si de coordonare a echipei a doua.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Cristiano Bergodi, #Basarab Panduru, #antrenor Steaua, #Gigi Becali , #Gigi Becali